• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep

Dick Axelsson har skrivit på för 20/21

1 juli 2020 17:00
Nyhet

Dick Axelsson kommer att spela i Djurgården även nästa säsong. Idag gjorde Joakim Eriksson klart med Dick Axelsson, som kommer att ansluta till laget från och med den 1 september.


– Det är fantastiskt kul att vara tillbaka, vad skulle jag annars göra om jag inte spelar hockey? Säger Dick Axelsson direkt efter att han skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 20/21.

Dick Axelsson var lagets fjärde bäste poängplockare förra säsongen med 26 poäng varav 11 mål.

Sportchef, Joakim Eriksson, summerar värvningen av Axelsson följande:

"Som vi sportsligt kommunicerat vid ett flertal tillfällen så fattas det en back och två forwards i spelartruppen för att göra den komplett.

Vi har sedan säsongens slut haft en muntligt överens med Dick Axelsson kring en avtalsförlängning och vi kan nu gladeligen kommunicera att ett 1 års-avtal är påskrivet med start from 1 september vilket innebär att Dick kommer att fylla en av de två forwardsplatserna som är vakanta.

Dick har under sina två senaste säsonger varit en spetsforward för oss med hög offensiv kompetens. Han har också varit en viktig informell ledare i vårt lag i sättet han sprider glädje och energi omkring sig inte minst i sin kommunikation och relation till övriga lagkamrater.

Anledningen till att det tagit sådan tid att skriva på avtalet med Dick handlar om att våra sportsliga behov hela tiden behöver värderas och relateras till hur vi som företag överlever ekonomiskt givet de utmaningar som Covid-19 innebär. Det är i dagsläget omöjligt att fullt ut prognostisera hur hösten kommer att se ut gällande publik på arenorna. Men det vi kan konstatera är att varje eventuell hemmamatch utan publik på Hovet innebär ett kännbart ekonomiskt tapp för Djurgården vilket i så fall kan komma att tvinga oss till fortsatta organisatoriska och ekonomiska anpassningar såsom begränsning av ytterligare förstärkningar till spelartruppen."