"Måste ta oss in i hettan"
Publicerad: 2017-11-18
Nyhet
Trots 37 skott mot mål fick Djurgården se sig besegrade nere i Karlskrona. Det visade sig att Karlskronas 1-0-mål i den första perioden skulle stå sig matchen ut.

Stockholmarna satte in en rejäl press i den andra perioden utan att få någon utdelning.

– Vi är betydligt bättre, inget snack. Men vi måste få in pucken. Det finns ingen rättvisa i hockey, utan det är målen som räknas, sa Calle Ridderwall i periodpausen mellan andra och tredje perioden.

Trots en massiv offensiv och många chanser framåt, där bland annat Niclas Bergfors skapade flera riktigt bra lägen, fick Djurgården se sig nollade för första gången den här säsongen. Huvudtränare Robert Ohlsson var mindre glad efter matchen.

  • Jag är inte alls nöjd. Jag tycker att vi har spelövertag och ligger på i andra och tredje perioden, men vi är lite runda och tar oss inte in i hettan, sa Ohlsson efter matchen i CMores sändning.

Något han utvecklade lite mer i det efterföljande svaret. – Man måste slå sin gubbe på väg in mot mål. De är duktiga på att försvara det och förhindra åkvägar in mot mål, sa Ohlsson.

Skadade Andreas Engqvist, som var med i CMores studio under kvällen, hade även han hoppats på mer.

  • Det är en match vi borde vunnit men Karlskrona försvarade sig bra, sa Engqvist, som meddelade att han är i träning på is igen och siktar på spel snart.
Djurgården Hockey