Håkansson inför Oskarshamn
Publicerad: 2019-08-21
Nyhet
Mikael Håkansson och resterande tränare kör hårt med laget inför CHL-starten. Ikväll är det träningsmatch mot Oskarshamn och "Musse" är imponerad av vad de nya spelarna i laget har visat upp. Han hoppas att att de tillsammans med resten av laget gör en bra prestation ikväll.

Hur ser du på Oskarshamn?

– Jag tycker Oskarshamn är bra. De tog sig upp i SHL som ett spelande lag, det är just passningsspelet som de är väldigt duktiga i. Vi har förberett oss bra och hoppas att vi kan göra en bra prestation ikväll.

Hur ser du på försäsongen hittills och hur tycker du att de nya spelarna har presterat?

– Den här tiden på året vill vi se spelmönstret i det vi tränar. Vi vill se passionen för spelat och att tävlingsnivån är hög. Vi tittar på hur laget ser ut som helhet, samtidigt är det lite extra kul att se våra nya spelare presterar och hur de passar in i laget. Vi har jättebra nyförvärv i år måste jag säga, de tar för sig och de har höjt nivån för oss i passningsspelet och spelet med puck.

Det har blivit två vinster på två matcher hittills på försäsongen. Betyder resultaten någonting?

– Man vill alltid vinna det är därför vi håller på och när man vinner så får man självförtroende. Vi är där ute för att vinna matcher, så enkelt är det.

Hur har träningsveckan varit inför matchen?

– Det har varit en bra träningsvecka med dubbla träningspass. Killarna fick vara lediga över helgen, så i första träningspasset nu i måndags, blev det en liten dipp men sedan var vi tillbaka i bra tempo igen. Vi har kört dubbla pass i några veckor nu. Pojkarna får kämpa på!

Matchen ikväll kan man se på C More. Nedsläpp 19.00.

Djurgården Hockey