Engqvist borta året ut
Publicerad: 2018-11-05
Nyhet
Andreas Engqvist är inte aktuell för spel på den här sidan nyår. Han kommer fokusera på rehab året ut. – Antes situation är fortfarande oförändrad. Han lider av symptom från sin senaste hjärnskakning såsom huvudvärk, tunnelseende, yrsel samt känslighet för starkt ljus och ljud, säger Joakim Eriksson.

I och med att vi skrivit ett avtal för resten av säsongen med Petteri Wirtanen så undrar säkert många hur det är med Andreas Engqvist.
– Antes situation är fortfarande oförändrad. Han lider av symptom från sin senaste hjärnskakning såsom huvudvärk, tunnelseende, yrsel samt känslighet för starkt ljus och ljud. Med tanke på hur lång tid det tog för Andreas att återhämta sig från de senaste hjärnskakningarna så är det omöjligt att fastställa en prognos för hur långt tid det kommer att ta för Andreas att bli frisk, säger sportchefen Joakim Eriksson.
Andreas kommer inte att vara aktuell för spel före nyår utan är sjukskriven tills dess. Nu är dte rehab som gäller och vila.
– I dagsläget kan vi bara avvakta läkningsprocessen som pågår och hålla tummarna för att Andreas blir symptomfri igen avslutar Joakim.

Djurgården Hockey