• Huvudsponsorer

Söndag Sön 5 Januari Jan
Tisdag Tis 7 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Idag 27 Januari Jan
Onsdag Ons 29 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb

Fick du ingen plats i Scandinavium? - se matchen på Tele 2

22 april 2019 20:30
Slutspel

– Vi hade kunnat fylla hela Scandinavium med Djurgårdare Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey kan med stor glädje meddela att vi på torsdag kommer livesända hockeyfinalen inne på Tele2 Arena under matchen mot IFK Norrköping, detta tack vare att C More har varit väldigt tillmötesgående för att kunna göra detta till en stor fest för alla Djurgårdare i Stockholm.


”Den magiska kvarten” kallar Djurgården tidigareläggningen av torsdagens match mot IFK Norrköping. Fotbollsmatchen som skulle ha börjat 19:00 har tidigarelagts med 15 minuter till 18:45 vilket innebär att supportrarna nu har möjlighet att se nästintill hela hockeyfinal och hela fotbollsmatchen, live, allt inne på Tele2 Arena.
– Vi hade kunnat fylla hela Scandinavium med Djurgårdare, men nu får vi ju bara 150 biljetter, därför känns det fantastiskt att flera tusen av våra supportrar i Stockholm har möjligheten att stötta oss på plats på Tele2 Arena samtidigt som de kan se fotbollsgrabbarna, säger Daniel Brodin i Djurgården Hockey.
Djurgården började i fredags undersöka möjligheterna att tidigarelägga fotbollsmatchen och fick under söndagen besked att matchändringen var möjlig, sent på söndagskvällen fick klubbarna även besked att de också har rättigheterna att sända hockeymatchen på Tele2 Arena på storbildskärmarna och i foajéerna, tack vare C More.
– Det kändes lite knepigt i fredags när vi började titta på detta med så kort varsel, men allteftersom löste vi knut efter knut. Vi är väldigt tacksamma gentemot IFK Norrköping, SEF/SvFF och inte minst C More för att vi nu kan göra detta möjligt, säger Henrik Berggren, VD Djurgården Fotboll.
– På torsdag kommer vi kunna erbjuda Sveriges bästa underhållning på Tele2 Arena. Det är bara för Djurgårdare det är möjligt med final i hockey i Göteborg samtidigt som vi som serieledare spelar fotboll hemma i Stockholm, delikata problem kan man säga. Att vi nu kan visa hockeymatchen på Tele2 gör att det här kan bli alldeles fantastiskt. Min uppmaning till alla Djurgårdare är att gemensamt sluta upp på Tele2 Arena och stötta lagen i våra hjärtan. #MOT17, avslutar Berggren.
Den magiska kvarten – Så ser djurgårdssupportrarna torsdagens matcher
Schema (cirkatider, ha även med i beräkningen att hockeyfinalen kan gå till förlängning)
18:45 – Djurgården – IFK Norrköping i fotboll startar på Tele2 Arena
19:30 – Halvtid fotbollen
19:30 – Frölunda – Djurgården i hockeyfinal 3 startar i Scandinavium
19:45 – Andra halvlek av fotbollen startar
20:00 – Första perioden i hockey slutar
20:20 – Andra perioden i hockey startar
20:30 – Fotbollsmatchen slutar på Tele2 Arena
20:50 – Andra perioden i hockey slutar
21:20 – Tredje perioden i hockey startar