J18 vann med tvåsiffrigt
Publicerad: 2020-01-27
Junior
Vårt J18-lag fortsätter att vinna och i helgen blev det en storseger, 11–0 (!), mot Södertälje. Men J20 har det tyngre och föll mot Linköping.

J18:s segertåg rullar vidare och helgens match mot Södertälje blev ett riktigt målkalas.
Efter 3–0-ledning i första pausen avgjordes matchen i andra perioden när vi gjorde dubbla mål, 4–0 och 5–0, i numerärt underläge.
Matchen slutade hela 11–0. Adam Björklund gjorde fyra mål och övriga målskyttar var Tobias Ahlén 2, Wiktor Nilsson 2, David Blomgren, Ludvig Stridh, Gabriel Åhns.

Men vårt J20-lag har det tyngre. Vi har fortfarande svårt med effektiviteten, och trots förstärkning av både Alexander Holtz och William Eklund – och att vi bara släppte till 16 skott – blev det förlängningsförlust mot Linköping.
Anton Larsson var vår målskytt i matchen.