Axelsson rehabtränar i tre veckor
Publicerad: 2018-10-15
Nyhet
Dick Axelsson kommer att fokusera på att bli helt bra. Det är en gammal skada som har stört honom sen säsongen drog igång. – Jag har känt av det under hela inledningen av SHL. Samtidigt har jag velat vara en del av laget och gruppen. Spelglädjen tog överhanden när jag kanske borde ha vilat i början. Förhoppningen var att det skulle gå ner av sig självt, säger Dick om skadan.

Det var i mötet med Storhamar i CHL som Dick Axelsson fick en smäll som tog illa. Förhoppningen var att besvären skulle ge med sig men så har det inte blivit.
– Jag har haft problem i de inledande matcherna. Skadan har hämmat mitt spel och jag har inte kunnat göra det som jag kan ute på isen. Jag har känt av det under hela inledningen av SHL. Samtidigt har jag velat vara en del av laget och gruppen. Spelglädjen tog överhanden när jag kanske borde ha vilat i början, säger Dick Axelsson.

Nu kommer han att vara i rehab inledningsvis fram till novemberuppehållet – alltså tre veckor. Det för att han ska komma tillbaka och kunna spela helt utan besvär.

Djurgården Hockey
Huvudpartners