• Huvudsponsorer

Renoveringen av Ericsson Globe uppskjuten

15 mars 2019 14:07
Nyhet

Vi har fått beskedet att ombyggnationen av Ericsson Globe är uppskjuten på obestämd tid. Det innebär samtidigt att rivningen av Hovet samt en flytt in till Globen också blir uppskjuten.
– Det är väldigt beklagligt och olyckligt. Vi har sett fram emot en framtid i Globen och gör det fortfarande. Samtidigt är det här en möjlighet. Vi trivs på Hovet. Våra fans trivs på Hovet. Nu kan vi tillsammans med Stockholm LIVE och SGA fastigheter titta på vad vi kan göra för att höja kvaliteten på upplevelsen på Hovet, säger Djurgårdens VD Jenny Silfverstrand.


Beskedet gör att vi inte kan jobba mot ett datum där en flytt in till Ericsson Globe kan ske. Det innebär att vår ambition är att göra Hovet så bra som det kan bli för oss och för våra supportrar.
– Det positiva är att vi trivs på Hovet precis som våra fans och nu finns det ingen anledning att inte satsa på att göra vår borg så modern som det går, säger Jenny Silfverstrand.
– Vi har haft Hovet som hemmaarena sen 1955 och har spelat både med och utan tak – vi har vart med om uppdateringar där förut, fortsätter Jenny.

Vi kommer ha en fortsatt dialog med alla berörda parter dels om nutiden men även om hur planerna utvecklas för Globen.
Läs pressmeddelandet från SGA Fastigheter här