• Huvudsponsorer

Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Idag 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Almtorp och Bartley klara för Djurgården

11 april 2011 11:10

De första externa nyförvärven är klara: Djurgården har skrivit kontrakt med centern Jonas Almtorp (2 år) och backen Victor Bartley (1 år).


De första externa nyförvärven är klara: Djurgården har skrivit kontrakt med centern Jonas Almtorp (2 år) och backen Victor Bartley (1 år).

Centern Jonas Almtorp kommer närmast från två säsonger i Södertälje då han producerat sammanlagt 59 poäng på 108 matcher. Den här säsongen hade han delat bäst plusminus-statistik av lagets forwards.

Tidigare i karriären har han även spelat elitseriehockey för Modo, Brynäs och Luleå. Han har även erfarenhet från spel i Nordamerika ? inför säsongen 2007/08 skrev han på för Edmonton Oilers och spelade en säsong i farmarligorna AHL och ECHL.

? Vi letade efter en center och i Jonas hittade vi en stabil och gedigen Elitseriecenter. Han står för det som vi vill ha i Djurgården och är en hårt jobbande spelare både i offensiven och defensiven. Han har dessutom stor erfarenhet från spel i Elitserien och blir ett bra komplement till våra yngre spelare, säger Djurgården Hockeys sportchef Janne Järlefelt.

Victor Bartley är en ung back (23 år) som den här säsongen tog steget från farmarligorna i Nordamerika till Sverige och spel i Rögle i HockeyAllsvenskan. Där gjorde han stor succé och gjorde näst flest poäng av ligans backar i HockeyAllsvenskan och delat flest poäng av backarna i kvalserien.

? Bartley har kanske varit den bästa allsvenske backen sett över hela säsongen. Han är dessutom ung och vi tror att han kan fortsätta utvecklas hos oss i Djurgården Hockey. Han är användbar i power play, har ett mycket bra skott och är en bra skridskoåkare, säger Djurgården Hockeys sportchef Janne Järlefelt.

Meddelandet om nyförvärvet skickades först ut via sms. Om du också helt kostnadsfritt vill ta del av senaste nytt via sms från Djurgården Hockey, anmäl dig på www.mesama.se/difhockey.