Karoline Pedersen förlänger med ett år
Publicerad: 2020-06-02
Dam
Karoline Pedersen är klar för sin tredje säsong i Djurgården och det var ett lätt beslut. – Jag är jätteglad att få fortsätta i Djurgården. Jag ville stanna här och fortsätta min utveckling, säger hon om kontraktet.

21-åringen från Norge är mitt i försäsongsträningen och känner sig fysiskt ansträngd men med ett nytt kontrakt så är hon på utmärkt humör.
– Jag är jätteglad att få fortsätta i Djurgården. Jag ville stanna här och fortsätta min utveckling. Jag gillar föreningen och tycker det är ett bra ledarskap, säger hon om kontraktet.

Karoline tränar med de andra i laget redan och det är många träningspass som ligger efter arbetstid och det tar på kroppen att hantera träningen.
– Det är tufft under försäsongsträningen. Den är hård men samtidigt är det kul. Vi är ett bra gäng och jag vill fortsätta med tjejerna. Jag är en positiv person som gillar att stötta andra, säger hon om läget och hon har även sin personliga målbild klar.
– Jag vill ta en större roll dagligen i laget med min ishockey, avslutar hon.

Vice VD KG Stoppel tyckker att Karoline passar in bra i lagbygget.
– Karoline är en hårt arbetande spelare med bra fysik. Hon sprider bra energi både på och utanför banan, beskriver han henne.

Djurgården Hockey