Robert Ohlsson förlänger sitt kontrakt med Djurgården
Publicerad: 2018-08-21
Nyhet
Djurgårdens tränare Robert Ohlsson förlänger sitt kontrakt och kommer vara kvar i DIF över säsongen 20/21. Förra säsongen tog han och hans team Djurgården till en semifinalplats, något han vill bygga vidare på.

– Jag har alltid varit djurgårdare, är född djurgårdare. Jag har inte vunnit med Djurgården och det är något jag vill uppnå innan jag går vidare. Anledningen till att jag skriver på är ju för att jag tror att jag har chansen att vinna guld med Djurgården, vilket är min största dröm, säger Robert Ohlsson.

Förra säsongen slutade vi på en andraplats i grundserien och tog oss till semifinal.

– Vi är på väg att bygga något riktigt bra som är hållbart över tid också, säger Robert Ohlsson.

Djurgårdens strategiska sportchef Joakim Eriksson ser förlängningen med Robert Ohlsson som en viktig pusselbit för vårt framtida Djurgården.

– Det känns oerhört bra att kunna förlänga med ”Robban”. Han är i mina ögon sett en av Sveriges bästa huvudtränare och säkerligen en blivande förbundskapten någon gång i framtiden, säger Joakim Eriksson.

– "Robban" har ett modernt ledarskap i vilket han är uppmuntrande och positiv i sin ledarstil. Han har en god kommunikativ förmåga med spelarna och har en avslappnande pondus och självsäkerhet i såväl intervjuer med media som i interna sammanhang. Vad det gäller tränarskapet så har han god kunskap i såväl de offensiva som defensiva spelgrunderna på både individ- och lagnivå, säger Joakim Eriksson.

Djurgården Hockey
Huvudpartners