• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

DIF överklagar Nilsons avstängning

16 januari 2012 16:52

Disciplinnämnden har beslutat att stänga av Marcus Nilson två matcher. Djurgården Hockey anser beslutet felaktigt och kommer att överklaga det.


I matchen mot Frölunda tilldömdes Marcus Nilson ett match penalty - matchstraff med automatiskt avstängning. Nilson själv var efteråt oförståendes men fick senare reda på att han ska ha slagit till ena linjemannen. Detta nekar han till att ha gjort men Disciplinnämnden har inte tagit detta i beaktande i sitt domslut.

I dag kom domslutet från Disciplinnämnden som dömer Nilson till ytterligare en matchs avstängning, vilket innebär två matcher totalt. Djurgården Hockey anser domslutet vara felaktigt.
– Vi är flera personer som har tittat på matchbilderna och vi kan inte se att "Mackan" gör någonting mot domaren, säger Djurgårdens klubbdirektör Tommy Engström.

Marcus Nilson ville nå Jari Tolsa efter dennes två tacklingar på Jimmie Ölvestad och Daniel Tjärnqvist. Uppsåtet har aldrig varit att komma åt domaren och det finns heller inga videoklipp som visar på att han faktiskt gjort detta.
– Vi tror på Marcus medan disciplinnämnden väljer att enbart tro på domarens ord. Det är problematiskt, säger Tommy Engström. Vi känner att det inte spelar någon roll vad som sägs i yttranden till Disciplinnämnden.

Djurgården Hockey kommer att överklaga beslutet.