Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Torsdag Tor 8 April Apr

Brodin stannar

2 maj 2018 20:00
Nyhet

Daniel Brodin har förlängt. Järnkaminen som klev in skadad i förra säsongen är nu med från början när vi kliver in i denna.
– Det känns riktigt kul att Daniel förlängt. Jag vet att Daniel är rejält sugen och laddad för att göra en kanonsäsong tillsammans med en av sina bästa kompisar Jacob Josefson, säger Joakim Eriksson.


Vi har ännu en viktig bit klar inför säsongen - Daniel Brodin, som fick största delen av förra säsongen förstörd av en knäskada, har valt att förlänga. Han är klar för en säsong till.
– Kul att skriva på ett år till. Jag känner att det här är hemma och att det är här jag vill vara, säger Daniel.
– Vi både tror och räknar med att Daniel nästföljande säsong återigen kommer nå den landslagsnivå han hade i sitt spel säsongen 2017-18, säger sportchefen Joakim Eriksson om värvningen.
– Förra året var speciellt för mig. Missa i stort sett hela säsongen. Jag vill ta revansch på det och komma tillbaka till där jag var säsongen innan det, säger han.
Idag var startskottet på den här säsongen och testerna har börjat. Alla nya är på plats för första gången så det är nu det börjar.
– Kul att komma hit och träffa grabbarna. Vi börjar bygga laget och bygga upp sig själv. Kul att inte bara göra knärehab.
Ett av de nya ansiktena för den här säsongen är en gammal bekant spelare inte bara för fansen utan även för Brodin - Jacob Josefson som också var med 09/10. – Kul att Jacob kommer hit. Vi har pratat om att spela ihop igen och nu blir det så, avslutar han.

Vi är glada att det blir ännu en säsong i Djurgårdströjan för Daniel. Nu kör vi.