Skadeuppdatering gällande Tom Nilsson

26 januari 2022 14:00

Tom Nilsson åkte på en tuff smäll i förlängningen i lördagens segermatch mot Leksand. Efter att ha genomgått en undersökning under måndagen står det klart att backen har en knäskada och blir borta från spel i ungefär tre månader.


Det var under förlängningen i matchen mot Leksand som Tom Nilsson tacklades nära sargkanten. Backen fick en rejäl smäll över knäet och spelade inte något mer i matchen, som Djurgården vann efter straffar.

I söndags stod Tom över spel och under måndagseftermiddagen genomgick 28-åringen en undersökning av sitt knä. Resultatet visar på en skada i knäet, något som tvingar försvararen till ett längre speluppehåll. Prognosen är att Tom Nilsson kan vara tillbaka inom cirka tre månader.

– Det känns efter vinsterna i helgen och starten på året som att vi i laget har något bra på gång. Det ville jag vara med på och kunna hjälpa till med, men nu går inte det. I alla fall inte ute på isen och det känns mest jävligt segt. Men jag håller mig positiv och kommer att kriga på med min rehabilitering, hälsar Tom.