Medlemsmöte till följd av degraderingen till HockeyAllsvenskan
Publicerad: 2022-04-02
I och med kvällens resultat står det tyvärr klart att Djurgården Hockey spelar i HockeyAllsvenskan nästa säsong. Föreningen kommer inom kort bjuda in medlemmar till ett informationsmöte. På mötet kommer företrädare för Djurgården Hockey informera om vad degraderingen innebär för föreningens organisation, ekonomi och sportsliga framtid.

Föreningens företrädare har på flera områden en klar uppfattning om vad som fallerat och åtgärder har också vidtagits för att skapa ett mer konkurrenskraftigt Djurgården Hockey på flera verksamhetskritiska områden. Vi är samtidigt införstådda med att förtroenden behöver förtjänas och vägen framåt behöver präglas av utvärdering, öppenhet och förankring.

Det kommer självfallet finnas gott om utrymme för medlemmar att yttra sig och ställa frågor till föreningens företrädare. Djurgården Hockey har en framtid men låt oss börja med att berätta vad vi vet, lyssna in er medlemmar och efter det gemensamt besluta om vägen framåt för vår förening.

Detta är prioriterat och kommer att hanteras skyndsamt. Vi ber om att få återkomma om tid och plats så snart alla detaljer är satta.

Djurgården Hockey