Adam lämnar för spel i Ryssland
Publicerad: 2019-05-24
Nyhet
Adam Reideborn har skrivit på ett 1-årskontrakt med ryska Kazan i KHL. Vi önskar honom lycka till och hoppas på att våra vägar kommer att korsas igen i framtiden.

Efter att Adam Reideborn lämnar Djurgården för spel i KHL så har vi bara en målvakt i seniortruppen just nu. Här har ni sportchef, Joakim Erikssons kommentarer om hur läget ser ut idag:

"_Adam Reideborn kommer att lämna oss för spel i KHL och Kazan. Han hade en utköpsklausul som han valt att utnyttja och trots att vi gärna hade sett Adam i Djurgårds-tröjan även nästkommande säsong så önskar vi honom lycka till.

_Det innebär att vi just nu utvärderar marknaden för målvakter och gör en bedömning för hur vi ska parera riskerna och utmaningarna i vårt övriga lagbygge sett till avsaknad av en målvakt och osäkerheten kring Marcus Högström och Emil Bemström utifrån den spelarbudget vi har till förfogande.

Vår nuvarande analys är att vi har en högkvalitativ back- och centerbesättning och att det nu återstår att säkerställa att vi har hittar en bra ersättare till Adam samt att vi i vår nuvarande forwardsbesättning har offensiv spetskompetens för ett topplag.__"

Djurgården Hockey