Djurgården tackar av Manuel Ågren

22 april 2022 17:00
Officiellt

Djurgården informerar att Manuel Ågren lämnar efter fyra år i föreningen. Forwardens karriär går nu vidare med spel på annat håll, och DIF vill tacka 28-åringen för hans tid i huvudstaden.


Manuel Ågren, 28 år, lämnar efter fyra år och totalt 104 matcher i Djurgårdströjan. Forwarden, som anslöt till huvudstaden sommaren 2018, har haft utmaningar med skador samt sjukdomar under sin tid i DIF och kämpat sig tillbaka från två tuffa smällar.

– Vi har tillsammans kommit överens om att gå skilda vägar. Manuel har haft en väldigt tuff resa hos oss, som började med att han var sjuk under en längre tid när han kom hit, kommenterar Djurgårdens tf. sportchef K-G Stoppel.

– Därefter kämpade han sig tillbaka och hade en väldigt bra period, men sen har det dessvärre fortsatt att kantas av skador. Vi önskar verkligen "Manne" lycka till framöver och tackar honom för den tid som han haft här i Djurgården.

Säsongen 2019/2020 var Manuel Ågrens poängmässigt främsta i Djurgården, då han nådde upp i 19 poäng. Nu går alltså forwardens karriär vidare med spel i annan klubb.

Djurgården tackar Manuel Ågren för hans insatser och önskar honom all lycka framöver.