• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Idag 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr

Daniel Widing har skrivit på ett korttidskontrakt

21 augusti 2018 16:13
Nyhet

Säsongen 2010/11 spelade Daniel Widing i Djurgården och gjorde 21 poäng på 52 matcher. Nu är han tillbaka.Widing har skrivit på ett korttidskontrakt som sträcker sig över sju veckor.


– Han är en hårt jobbande högerskytt som gillar att sticka in näsan framför mål, säger Robert Ohlsson, tränare i Djurgården.

Daniel Widing har mycket rutin från SHL. Sammanlagt har han spelat nio år i den svenska högsta ligan men har också haft sejourer i Finland, Tyskland och Schweiz.

– Vi har kommit överens med Daniel om ett korttidskontrakt tom 30 september. Daniel är att betrakta som ersättare för Manuel Ågren. I och med att Jonathan Davidsson kommer att delta  på Columbus training camp och Manuel Ågren fortfarande rehabiliterar sig från sin körtelfeber så har vi först och främst ett kortsiktigt behov av att bredda vår trupp inför våra fyra CHL och fem SHL-matcher i september månad, men där möjlighet finns till förlängning om så båda parter önskar.

– Daniel är en välbekant spelare för oss i och med att han spelade med Djurgården under säsongen 2010-2011. I honom får vi aggressiv spelartyp med ett bra skott som gillar en fartfylld och anfallsinriktad ishockey. Daniel kommer att ansluta till truppen så snart som möjligt och kan komma att bli aktuell för spel redan på torsdag i samband med träningsmatchen mot Linköping, säger Joakim Eriksson, sportchef i Djurgården.

– Det är fantastiskt kul att vara här, förra gången jag var i Djurgården var det min häftigaste säsong i karriären, säger Daniel Widing.

Ikväll på den öppna träningen kommer Daniel Widing att göra sitt första träningspass med Djurgården. Missa inte det!

Lukas Vejdemo och Axel Jonsson-Fjällby kommer även skriva autografer åt alla fans som vill ha innan träningen. Dörrarna öppnas klockan 16:45 och du går in genom entré 4.