• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb

Daniel Widing har skrivit på ett korttidskontrakt

21 augusti 2018 16:13
Nyhet

Säsongen 2010/11 spelade Daniel Widing i Djurgården och gjorde 21 poäng på 52 matcher. Nu är han tillbaka.Widing har skrivit på ett korttidskontrakt som sträcker sig över sju veckor.


– Han är en hårt jobbande högerskytt som gillar att sticka in näsan framför mål, säger Robert Ohlsson, tränare i Djurgården.

Daniel Widing har mycket rutin från SHL. Sammanlagt har han spelat nio år i den svenska högsta ligan men har också haft sejourer i Finland, Tyskland och Schweiz.

– Vi har kommit överens med Daniel om ett korttidskontrakt tom 30 september. Daniel är att betrakta som ersättare för Manuel Ågren. I och med att Jonathan Davidsson kommer att delta  på Columbus training camp och Manuel Ågren fortfarande rehabiliterar sig från sin körtelfeber så har vi först och främst ett kortsiktigt behov av att bredda vår trupp inför våra fyra CHL och fem SHL-matcher i september månad, men där möjlighet finns till förlängning om så båda parter önskar.

– Daniel är en välbekant spelare för oss i och med att han spelade med Djurgården under säsongen 2010-2011. I honom får vi aggressiv spelartyp med ett bra skott som gillar en fartfylld och anfallsinriktad ishockey. Daniel kommer att ansluta till truppen så snart som möjligt och kan komma att bli aktuell för spel redan på torsdag i samband med träningsmatchen mot Linköping, säger Joakim Eriksson, sportchef i Djurgården.

– Det är fantastiskt kul att vara här, förra gången jag var i Djurgården var det min häftigaste säsong i karriären, säger Daniel Widing.

Ikväll på den öppna träningen kommer Daniel Widing att göra sitt första träningspass med Djurgården. Missa inte det!

Lukas Vejdemo och Axel Jonsson-Fjällby kommer även skriva autografer åt alla fans som vill ha innan träningen. Dörrarna öppnas klockan 16:45 och du går in genom entré 4.