• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt

Daniel Widing har skrivit på ett korttidskontrakt

21 augusti 2018 16:13
Nyhet

Säsongen 2010/11 spelade Daniel Widing i Djurgården och gjorde 21 poäng på 52 matcher. Nu är han tillbaka.Widing har skrivit på ett korttidskontrakt som sträcker sig över sju veckor.


– Han är en hårt jobbande högerskytt som gillar att sticka in näsan framför mål, säger Robert Ohlsson, tränare i Djurgården.

Daniel Widing har mycket rutin från SHL. Sammanlagt har han spelat nio år i den svenska högsta ligan men har också haft sejourer i Finland, Tyskland och Schweiz.

– Vi har kommit överens med Daniel om ett korttidskontrakt tom 30 september. Daniel är att betrakta som ersättare för Manuel Ågren. I och med att Jonathan Davidsson kommer att delta  på Columbus training camp och Manuel Ågren fortfarande rehabiliterar sig från sin körtelfeber så har vi först och främst ett kortsiktigt behov av att bredda vår trupp inför våra fyra CHL och fem SHL-matcher i september månad, men där möjlighet finns till förlängning om så båda parter önskar.

– Daniel är en välbekant spelare för oss i och med att han spelade med Djurgården under säsongen 2010-2011. I honom får vi aggressiv spelartyp med ett bra skott som gillar en fartfylld och anfallsinriktad ishockey. Daniel kommer att ansluta till truppen så snart som möjligt och kan komma att bli aktuell för spel redan på torsdag i samband med träningsmatchen mot Linköping, säger Joakim Eriksson, sportchef i Djurgården.

– Det är fantastiskt kul att vara här, förra gången jag var i Djurgården var det min häftigaste säsong i karriären, säger Daniel Widing.

Ikväll på den öppna träningen kommer Daniel Widing att göra sitt första träningspass med Djurgården. Missa inte det!

Lukas Vejdemo och Axel Jonsson-Fjällby kommer även skriva autografer åt alla fans som vill ha innan träningen. Dörrarna öppnas klockan 16:45 och du går in genom entré 4.