Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Torsdag Tor 8 April Apr

Djurgården möter forne elitserierivalen

30 september 2013 15:38


Djurgårdens IF - Timrå IK
Hockeyallsvenskan

Plats: Hovet, Stockholm
Datum: Tisdag 1 oktober 2013
Tid: 19:00
Biljetter: difhockey.se/biljetter
TV: Viasat Hockey

Inledningen av säsongen har vare sig varit bra eller dålig för de båda lagen. Djurgården inledde med segrar varav en storseger mot Oskarshamn på Hovet. Målflytet i den matchen har inte upprepats sedan dess, men spelet har trots allt sett bra ut merparten av tiden. Senast mot Mora hade laget flera chanser att avgöra men man lyckades inte sätta dit lägena. I stället fick man jaga kvittering och satte dit den med halvminuten kvar av tredje perioden. I förlängningen blev det däremot en tråkig förlust.

För Timrå har säsongen inletts liknande. Laget har två poäng mer än Djurgården men samtidigt en match mer spelad. I premiären blev det tung förlust men laget repade sig och vann mot Almtuna med 2-1 och 3-0 mot Mora. Sedan har laget spelat jämnt med Södertälje, Karlskoga och Björklöven men bara tagit tre poäng.

Challe Berglunds son på isen?
Timrå har ett till stora delar nytt lag i år. Många namn är okända för den publik som såg laget spela i Elitserien. Ett namn som däremot sticker ut är Emil Berglund. 19-åringen är son till Djurgårdens sportchef Challe Berglund. Hittills har Berglund den yngre spelat i laget samtliga matcher men får blandat med speltid. Likväl var den unge centern en poängspruta i J20 i fjol och kan vara värd att hålla ett öga på inför framtiden.

Skadad Norell
I Djurgården vill tränarna som vanligt hålla vital information för sig själva. Laguppställningen släpps cirka två timmar innan match. Klart är i alla fall att Robin Norell blir borta en längre tid efter sin käkskada.