• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb

Förlängningar med sju spelare

5 maj 2014 09:31

Truppbygget tar form i rasande takt. Sju spelare som spelade i Djurgården den gångna säsongen är nu klara för spel i djurgårdströjan även framöver. Sportchef Challe Berglund kommenterar förlängningarna nedan.


Joakim Eriksson, ett år

Jocke är viktig för vårt lag i alla spelformer och som den ledare han är för gruppen. Vi är därför glada väldigt över att vi har kunnat skriva ett ettårsavtal.

Philip Holm, två år

Holm var på väg till SHL redan förra året men valde att stanna för att han inte tyckte att han var klar ännu samt för att vara lojal mot Djurgården. Nu fick han chansen att spela med det lag han vill spela med i SHL och vi ser fortsatt utveckling i honom.

Steve Saviano, ett år

Saviano har precis som Jocke en viktig roll i gruppen på alla ställen – i omklädningsrummet, på fritiden, på isen. Han är en arbetsmyra som hela tiden finns där för laget och gör ett jättejobb i numerärt underläge. Med sin starka skridskoåkning och erfarenhet från SHL–spel med Växjö blir han värdefull för oss.

Markus Ljungh, två år

Ljungh värvades till Djurgården under kvalserien när vi åkte ur. Han valde själv att betala för att ta sig ur kontaktet med Västerås för att hamna i Djurgården. När han nu varit med och fört upp laget känns det kul att han signar om. Även här har vi en spelare som utvecklats under de två år han varit hos oss. Framförallt har den fysiska delen som han jobbat hårt med gjort honom till en bättre hockeyspelare och det finns fortfarande utveckling i honom.

Henrik Eriksson, två år

”Hank” har tillsammans med Ahlén och ”Honken” gjort stor nytta för laget med sitt uppoffrande, aggressiva och fysiska spel. Många gånger har de tröttat ut motståndarna som våra mer produktiva kedjor seda fått skörda av. Han är en djurgårdare sedan mannaminne och har längtat efter att spela med SHL i Djurgården. Därför känns det bra att få med honom på den här resan framöver.

Michael Holmqvist, ett år

Förra årets järnkamin och bästa målskytt sett över hela säsongen. Med sin erfarenhet och ledaregenskaper betydde han väldigt mycket för laget förra året. Han är en spelare som coacherna använder i alla spelformer. Han gjorde ett väldigt bra jobb framför mål i power play och dödade även en hel del utvisningar.

Alexander Falk, två år

När jag kom till Djurgården hade jag inte en aning om vem Falk var men KG Stoppel ville att han skulle få ett fullt junioravtal. Redan i Tjeckien under European Trophy när vi mötte Liberec och Pardubice imponerade han på mig med sitt rejäla och orädda spel. Han har under de här två åren tagit steg i rätt riktning och vi tror att han kommer fortsätta ta steg i rätt riktning under de kommande två åren.

Till truppsidan som innehåller de spelare som har kontrakt