• Huvudsponsorer

Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Idag 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Klart med nygammal back

25 juni 2018 12:00
Nyhet

Vi har skrivit ett kontrakt med backen Bobbo Petersson. Han ansluter direkt och är med på träningslägret på Bosön redan idag.
– Bobbo är en skridskostark vänsterskjutande tvåvägs back med bra rörelsemönster och över 200 matcher i SHL, säger strategiske sportchefen Joakim Eriksson.


26-årige Bobbo Petersson kommer med mycket SHL-rutin och har varit på lån i Djurgården under säsongen 13/14. Det är en spelare som känner till föreningen.
– Vi har skrivit ett 1-års avtal med Bobbo som är en skridskostark vänsterskjutande två vägs back med bra rörelsemönster och över 200 matcher i SHL. Bobbo är en flerdimensionell back utan några egentliga svagheter. Han är en typisk all round back som kan användas i de flesta spelformer, säger vår stragtegiske sportchef Joakim Eriksson

Bobbo har gjort 10 mål och 30 assist på sina 225 matcher i SHL och kommer från sin poängmässigt starkaste säsong i högsta ligan.
– I Örebro hade han mestadels en defensiv inriktad arbetsuppgift. I Karlskrona fick han förtroende i såväl PP som BP och var i mina ögon sett en av Karlskronas topp 4 backar föregående säsong. För er som glömt bort det så var Bobbo under säsongen 13/14 utlånad till oss i Djurgården under en kortare tidsperiod. Under den tidsperioden gjorde Bobbo ett bra intryck på mig och övrig personal i sin proffsighet genom sitt lugna spel, men också som person och i sin ambition att utvecklas varje dag, fortsätter Joakim Eriksson.

Vi hälsar Bobbo välkommen och intervju kommer senare på hemsidan.