• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Söndag Sön 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Onsdag Ons 14 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Söndag Sön 25 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Fredag Fre 7 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec

Klart med nygammal back

25 juni 2018 12:00
Nyhet

Vi har skrivit ett kontrakt med backen Bobbo Petersson. Han ansluter direkt och är med på träningslägret på Bosön redan idag.
– Bobbo är en skridskostark vänsterskjutande tvåvägs back med bra rörelsemönster och över 200 matcher i SHL, säger strategiske sportchefen Joakim Eriksson.


26-årige Bobbo Petersson kommer med mycket SHL-rutin och har varit på lån i Djurgården under säsongen 13/14. Det är en spelare som känner till föreningen.
– Vi har skrivit ett 1-års avtal med Bobbo som är en skridskostark vänsterskjutande två vägs back med bra rörelsemönster och över 200 matcher i SHL. Bobbo är en flerdimensionell back utan några egentliga svagheter. Han är en typisk all round back som kan användas i de flesta spelformer, säger vår stragtegiske sportchef Joakim Eriksson

Bobbo har gjort 10 mål och 30 assist på sina 225 matcher i SHL och kommer från sin poängmässigt starkaste säsong i högsta ligan.
– I Örebro hade han mestadels en defensiv inriktad arbetsuppgift. I Karlskrona fick han förtroende i såväl PP som BP och var i mina ögon sett en av Karlskronas topp 4 backar föregående säsong. För er som glömt bort det så var Bobbo under säsongen 13/14 utlånad till oss i Djurgården under en kortare tidsperiod. Under den tidsperioden gjorde Bobbo ett bra intryck på mig och övrig personal i sin proffsighet genom sitt lugna spel, men också som person och i sin ambition att utvecklas varje dag, fortsätter Joakim Eriksson.

Vi hälsar Bobbo välkommen och intervju kommer senare på hemsidan.