• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Idag 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov

Klart med nygammal back

25 juni 2018 12:00
Nyhet

Vi har skrivit ett kontrakt med backen Bobbo Petersson. Han ansluter direkt och är med på träningslägret på Bosön redan idag.
– Bobbo är en skridskostark vänsterskjutande tvåvägs back med bra rörelsemönster och över 200 matcher i SHL, säger strategiske sportchefen Joakim Eriksson.


26-årige Bobbo Petersson kommer med mycket SHL-rutin och har varit på lån i Djurgården under säsongen 13/14. Det är en spelare som känner till föreningen.
– Vi har skrivit ett 1-års avtal med Bobbo som är en skridskostark vänsterskjutande två vägs back med bra rörelsemönster och över 200 matcher i SHL. Bobbo är en flerdimensionell back utan några egentliga svagheter. Han är en typisk all round back som kan användas i de flesta spelformer, säger vår stragtegiske sportchef Joakim Eriksson

Bobbo har gjort 10 mål och 30 assist på sina 225 matcher i SHL och kommer från sin poängmässigt starkaste säsong i högsta ligan.
– I Örebro hade han mestadels en defensiv inriktad arbetsuppgift. I Karlskrona fick han förtroende i såväl PP som BP och var i mina ögon sett en av Karlskronas topp 4 backar föregående säsong. För er som glömt bort det så var Bobbo under säsongen 13/14 utlånad till oss i Djurgården under en kortare tidsperiod. Under den tidsperioden gjorde Bobbo ett bra intryck på mig och övrig personal i sin proffsighet genom sitt lugna spel, men också som person och i sin ambition att utvecklas varje dag, fortsätter Joakim Eriksson.

Vi hälsar Bobbo välkommen och intervju kommer senare på hemsidan.