Holtz med i truppen imorgon
Publicerad: 2019-01-28
Nyhet
Alexander Holtz har spottat in poäng i våra juniorled och kommer vara ombytt till matchen mot Färjestad. 17 år och sex dagar gammal. – Det är en lovande, spännande forwards vi har. Som gjort det bra, jättebra i vårt J20lag. Han kommer vara ombytt men sen får vi se hur mycket eller om han spelar, säger Robert Ohlsson.

När Alexander Holtz drar på sig A-lagets tröja är han 17 år och sex dagar gammal. Han har spelat 80 matcher i våra ungdoms- och juniorlag. På 80 matcher har han svarat för 91 mål och 56 assist. Han vet var målet står helt enkelt.

– Det är en lovande, spännande forwards vi har. Som gjort det bra, jättebra i vårt J20lag. Han kommer vara ombytt men sen får vi se hur mycket eller om han spelar, säger Robert Ohlsson efter dagens träning.

Om det blir speltid för den otroligt lovande junioren så är det en sak han är tänkt att bidra med.
– Han ska bidra i offensiven. Han är en målskytt och en stark offensiv spelare så ska han med är det det han ska bidra med, fortsätter Robban.
Alexander själv ser fram emot morgondagen.
– Det ska bli sjukt mäktigt. Det är en dröm jag alltid haft. Ska bara försöka spela mitt spel. Klart jag är lite nervös men mest förväntansfull. Hoppas kunna ta mycket skott och jobba hårt, säger han.
Även om det är den faktiska debuten så har han tänkt på tillfället när han skulle åka in på isen för Djurgårdens A-lag för första gången.
– Det är klart man har drömt om att komma in på Hovet och få hänga en i sin debut. Det är tanke man lekt med, säger Alexander Holtz Imorgon väntar Färjestad på Hovet och det finns biljetter kvar. Boka här

Djurgården Hockey
Huvudpartners