Forwarden John Dahlström till Djurgården
Publicerad: 2024-01-25
Officiellt
Djurgården är mycket glada över att välkomna John Dahlström till föreningen. Den 27-årige forwarden gör övergången från Oskarshamn på ett kontrakt som sträcker sig över resterande säsong.

– Det känns bra att kunna uppgradera truppen med John. Han är en mångsidig forward, som i perioder varit produktiv på SHL-nivå. Dessutom är han en hårt arbetande och tävlingsinriktad spelare som gärna tar sig in på mål, kommenterar Djurgårdens sportchef K-G Stoppel.

John Dahlström, 27 år, är klar för spel i Djurgårdens IF. Närmast kommer forwarden från en längre sejour i Oskarshamn, som han representerat sedan 2018. Ursprungligen är den Kungsbackafödde spelaren fostrad i Hanhals IF och karriären har bland annat innehållit spel i Frölunda och Almtuna.

Säsongen 2016/2017 spenderade Dahlström i Nordamerika och WHL, där det blev 59 poäng på 63 matcher. Därefter har han hunnit samla på sig bred erfarenhet av SHL-spel och 27-åringen står noterad för 229 matcher i högstaligan. Nu välkomnas alltså John Dahlström till Hovet för spel i Djurgårdströjan.

– John som person är en väldigt bra kille och han befinner sig i helt rätt ålder. Det känns positivt att få in honom i vårt lagbygge, tillägger Stoppel.

Avtalet är skrivet säsongen ut och nyförvärvet ansluter omedelbart till herrlaget.

Djurgården Hockey
Huvudpartners