Djurgården tackar av Cameron Schilling
Publicerad: 2023-11-06
Officiellt
Djurgården har nått en överenskommelse med Cameron Schilling, som därmed lämnar föreningen. Amerikanen representerade DIF över en och en halv säsong med sammanlagt 85 spelade matcher.

Cameron Schilling, 35 år, lämnar Djurgården. Försvararen anslöt i januari 2022 för att stärka upp laget och återvände till föreningen senare samma höst för en andra sejour. Nu sätter DIF och amerikanen punkt för samarbetet, en diskussion som funnits en längre tid.

– Det här är en process som dragit ut på tiden. Dels har Cameron haft en skada, något som han ådrog sig i den sista finalmatchen. När den nu hunnit läka har vi kunnat veta mera var han står, kommenterar Djurgårdens sportchef K-G Stoppel och tillägger;

– Sen har det även funnits andra delar i det hela som gjort att en kommunikation dröjt. Nu har vi tillsammans nått en överenskommelse och "Cam" kommer inte att återvända för vidare spel i Djurgården.

Försvararen, född i Carmel, Indiana, spenderade sammanlagt en och en halv säsong i Djurgårdströjan. På 85 tävlingsmatcher stod Cameron Schilling för sju mål och 24 assist.

Djurgården tackar Cameron Schilling för hans insatser i föreningen och önskar honom all lycka framöver.

Djurgården Hockey