Nicole Hall förlänger med Djurgården
Publicerad: 2023-06-07
Officiellt
Djurgården kan med stor glädje presentera en förlängning med Nicole Hall. Den 19-åriga forwardstalangen, som gjort fyra säsonger i SDHL samt spelat dubbla U18-VM, har skrivit på för en fortsättning i föreningen.

– Det här är vår nästa generation spelare som trots en ung ålder redan etablerat sig i SDHL över flera år. Att Nicole fortsätter hos oss är oerhört roligt, hennes tävlingsinstinkt och vilja att ständigt bli bättre hoppas jag ska smitta av sig på hela gruppen, kommenterar Djurgårdens sportchef Johan Schillgard.

Nicole Hall, 19 år, väljer en fortsättning i Djurgårdströjan. Forwarden anslöt sommaren 2020 och har sedan dess noterat 42 poäng på 113 tävlingsmatcher. Den gångna säsongen tog Hall fortsatta kliva framåt och hon spelade även en stor roll i det lag som nådde SM-semifinal.

Den Borlängefostrade talangen står redan på fyra spelade säsonger i högstaligan, varav tre av dessa har varit med Djurgården. Utöver det har Nicole även tagit en fast plats i U18-landslaget och representerat Sverige i två världsmästerskap. Det nytecknade avtalet innebär fortsatt spel på Hovets is för forwarden, något som Djurgårdsledningen ser fram emot.

– Nicole är en ledartyp som jag hoppas tar ytterligare kliv i sin utveckling kommande säsong. Hon kommer även från vår NIU-verksamhet, vilket gör att det känns extra glädjande och positivt att bygga vidare med henne, säger Schillgard.

Djurgården Hockey