Försvararen Edvin Hammarlund till Djurgården
Publicerad: 2022-12-28
Officiellt
Djurgården välkomnar med stor glädje Edvin Hammarlund, som ansluter till föreningen på ett avtal över resterande säsong. I samband med detta namnges även forwarden Fredrik Schlyter och försvararen Ludvig Hedström av DIF och Tyresö/Hanviken.

Edvin Hammarlund är en Djurgårdsspelare på permanent basis. Den 25-årige försvararen har spelat i de tre senaste matcherna, då på lån från Tyresö/Hanviken. Nu har Hammarlund tecknat ett avtal med Djurgården som löper över resterande säsong.

– Det känns väldigt kul att välkomna Edvin fullt ut. Vi känner att han kommit in väldigt bra i laget och i vårt sätt att spela, kommenterar sportchef K-G Stoppel.

Djurgården och Tyresö/Hanviken har även namngett duon Ludvig Hedström och Fredrik Schlyter, båda 21 år. Försvararen Hedström och forwarden Schlyter kommer därmed att kunna gå mellan lagen framöver.

Just Schlyter har, precis som Hammarlund, spenderat den senaste tiden på lån hos Djurgården och har totalt noterat fyra matcher i herrlaget. Redan ikväll finns de båda spelarna med när Tyresö/Hanviken inleder AllEttan med hemmamatch mot Väsby.

– I och med det här skapar vi en ytterligare bredd i truppen inför säsongens andra halva. Det här ger också de båda spelarna en bra möjlighet att få stor speltid i AllEttan, förklarar Stoppel.

Djurgården Hockey