Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Onsdag Ons 5 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Djurgården och Barry Smith avslutar samarbetet

25 oktober 2021 17:00
Officiellt

Djurgården och Barry Smith har gemensamt kommit överens om att avsluta sitt samarbete. Nichlas Falk och Mikael Aaro tar tills vidare över huvudansvaret för SHL-laget.


Djurgårdens prestationer under säsongsinledningen och det utsatta tabelläget har inte alls motsvarat förväntningarna. Det har lett till att Djurgården och Barry Smith under måndagsmorgonen kommit fram till att ett avslutat samarbete är den bästa vägen att gå för att vända trenden.

Djurgårdens strategiske sportchef Joakim Eriksson säger så här om beslutet:

– Barry och vi har gemensamt kommit fram till att avbryta samarbetet. Vårt tabelläge är allvarligt, precis som det var vid samma tidpunkt för fem år sedan efter att Robert Ohlsson precis tillträtt som huvudtränare. För att nu liksom då vända trenden behöver vårt spel förbättras, vår träningsintensitet öka och vårt lagbygge vara mer friskt och spelbart över tid.

– Vi tackar Barry för den tid han gjort för Djurgården. Nu är det upp till oss kvarvarande ledare och spelare att vända den här situationen med hjälp av stödet från våra supportrar och vår publik.

Barry Smith har lämnat följande kommentar:

– Jag har den högsta respekt för Djurgården som organisation, Joakim och Tobias som sportchefer och övrigt team runt herrlaget. Från första stund jag kom hit har vi jobbat hårt för att detta ska bli så bra som möjligt. Men Djurgårdens fantastiska supportrar förtjänar bättre än vad de ser på isen just nu.

– Genom att jag kliver av som tränare så hoppas jag att en positiv förändring sker och att spelarna i laget nu kommer tillsammans och tar ett större ansvar i sina prestationer.

Laget kommer tills vidare att ledas av Nichlas Falk och Mikael Aaro.