Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Onsdag Ons 5 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Söndag Sön 23 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Måndag Mån 7 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb

Niclas Bergfors förlänger med Djurgården

19 mars 2021 12:15
Officiellt

Igår var han stor segerorganisatör med sitt 15:e mål för säsongen - idag förlänger Niclas Bergfors med Djurgården Hockey. Forwardens nya avtal sträcker sig till 2022 och förlängningen presenteras i samarbete med Ocab.


– Niclas är en spelare som bidrar med viktiga komponenter och kvaliteter på isen som berikar vår forwardssida på ett önskvärt sätt. Såsom ishockeyn spelas idag med mycket kamp, race mot mål, vinna insida och vara i den ytan där matcherna avgörs är det precis de komponenter som Niclas ger laget. Således är han en viktig spelare och spelartyp för oss, kommenterar Djurgården Hockeys utvecklingschef Tobias Pehrsson.

Niclas Bergfors kom till Djurgården Hockey våren 2017 och växte snabbt ut till en bärande spelare. Han var en del av det lag som tog sig till SM-final 2019, en säsong där han sammanlagt noterade 29 poäng. Den här säsongen har Niclas tagit ytterligare steg i sin utveckling.

Som nybliven 34-åring passerade forwarden under gårdagen sin rekordnotering vad gäller antalet mål i SHL en säsong, detta i 4-1-vinsten över Brynäs. I och med det har Niclas Bergfors nu 15 mål och utöver det 12 assist i SHL 2020/2021. Djurgården Hockey är glada och stolta över att i samarbete med Ocab kunna presentera en förlängning med Niclas, där det nya avtalet sträcker sig fram till 2022.

– Den här säsongen har Niclas varit Djurgårdens främsta målskytt och han har nu kommit upp i ett nytt personbästa i SHL, 15 mål. Han har gjort området runt motståndarkassen till sitt tydliga arbetsområde vilket har gjort att målskörden ökat jämfört med tidigare år, berömmer Djurgårdens strategiske sportchef Joakim Eriksson.