Djurgården tackar av Mikael Aaro och Nichlas Falk
Publicerad: 2022-04-07
Officiellt
Djurgården meddelar att de båda assisterande tränarna Mikael Aaro och Nichlas Falk lämnar sina roller efter avslutad säsong. Klubben tackar duon för deras arbete och önskar båda all lycka i fortsättningen.

De båda assisterande tränarna Mikael Aaro och Nichlas Falk lämnar Djurgården. Avtalen för duon löper efter den just avslutade säsongen ut och någon förlängning kommer inte att bli aktuell.

– I Aaros fall väljer han att flytta hem norröver till familjen. Vidare kommer vi i och med degraderingen initialt inte att kunna ha tre, utan istället två tränare. Där har vi analyserat och landat i att vi behöver ha en defensiv profil på den andra tränare som vi söker, förklarar Djurgårdens tf. sportchef K-G Stoppel.

Såväl Aaro som Falk anslöt till klubben under våren 2021 och har ingått i tränarteamet över den gångna säsongen, dels som assisterande tränare men under en period även i ett delat ledarskap. Tränarteamet för herrlaget till kommande säsong är i övrigt intakt. Där finns gällande avtal med Joakim Fagervall som huvudtränare, med Fredrik Mikko som målvaktstränare och med Jimmie Ölvestad som fystränare.

– Avslutningsvis vill jag och hela Djurgården tacka både Mikael och Nichlas för det konstanta och hårda arbete som de båda investerat i den gångna säsongen, avslutar Stoppel.

Djurgården tackar de båda tränarna för deras insatser och önskar dem all lycka framöver.

Djurgården Hockey