Slutspelsinsamling 2024 - tillsammans för Djurgår’n
Publicerad: 2024-01-17
Djurgår’n
Med målet att stärka herrlaget inför säsongens avgörande del ber vi nu om Djurgårdsfamiljens stöd. Fram till den 4:e februari pågår en slutspelsinsamling - och varje gåva kommer att vara mer än varmt välkommen. En familj, ett Djurgår’n!

En viktig Djurgårdssäsong går in i sitt avgörande skede.

Från höstens tidiga prövningar med utmaningar på isen har herrlaget svetsats samman och rest sig. Genom träning efter träning, vinst efter vinst och placering efter placering har klättringen uppåt gjorts. Inför vårens slutspurt är utgångsläget nu därför mycket intressant.

Framåt väntar en tid där vår starka hemmaborg, vår positiva formkurva och inte minst vår hemvävda spelartrupp kommer att sättas på ordentliga prov. Konkurrensen från våra motståndare blir tuff och vår ekonomi är ansträngd. Slagkraft, stryktålighet och bredd kommer att vara avgörande faktorer när säsongen ställs på sin spets.

Sedan premiären har supporterinitiativet Djurgårdshjärtat Hockey fortsatt att växa och i skrivande stund är mer än 700 000 kronor insamlat, ett värdefullt stöd som vi givetvis är mycket tacksamma för. Samtidigt har vi noterat ett intresse och en efterfrågan kring ytterligare sätt att aktivt stötta den sportsliga satsningen. Både som supporter och som företagspartner.

Med målet att stärka lagbygget med en back och en forward ber vi nu hela Djurgårdsfamiljen om stöd. Fram till den 4:e februari har samtliga supportrar och partners möjlighet att skänka ett bidrag öronmärkt till herrlaget - och varje gåva kommer att vara mer än varmt välkommen.

Läs mer om insamlingen och ge ditt bidrag här.

Tillsammans kraftsamlar vi till slutspelet 2024!

Djurgården Hockey