Fredag Fre 19 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Idag 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Onsdag Ons 5 Januari Jan
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan

Uttalande gällande Jacob Josefson

1 september 2021 10:30

Jacob Josefson klev av lördagens möte med Linköping på grund av känningar efter en närkamp. Djurgårdens lagkapten har återfått symptomen från sin skada under föregående säsong, och kommer att vara borta från spel under en längre tid.


Under lördagens match mot Linköping klev Jacob Josefson av. Centern fick i samband med en duell känningar, och spelade av naturliga skäl därefter inte mer i Skoda Trophy.

Djurgården har tillsammans med Jacob följt upp hälsoläget kontinuerligt sedan dess. Samtidigt som detta skett har Jacob vilat från träning, och nu står det klart att en rehabiliteringsprocess väntar lagkaptenen.

– "Josef" har återfått symtom från fjolårets skada. Med tanke på fjolårets långa konvalescens räknar inte vi med Jacob i spel för en längre tid framöver. Först och främst handlar det nu för Jacob om att återfå en vardag utan några som helst symtom, där rehabiliteringen står i fokus, kommenterar Djurgårdens strategiske sportchef Joakim Eriksson.

– Som vi tidigare kommunicerat letar vi ytterligare förstärkning till vår forwardssida. Med tanke på att Jacob och Manuel (Ågren) ej kommer att vara tillgängliga för spel under en lång tid framöver, samt att vi inte ännu vet hur det blir med William Eklund och Alexander Holtz, kommer vi att intensifiera letande efter ytterligare spelare till lagbygget.