Kaarel Lehiste lämnar ordförandeposten för Djurgården Hockey
Officiellt2022-04-05
Till följd av degraderingen till HockeyAllsvenskan meddelar Kaarel Lehiste att han kliver av som ordförande för Djurgården Hockey vid kommande årsmöte. Läs Kaarels egna ord om beslutet här.

Bästa Djurgårdare,

Lördagen den 2:a april 2022 kommer för alltid att vara en fruktansvärt tung kväll och ett av de absolut värsta ögonblicken i mitt liv. Det var en kväll då Djurgården Hockey förlorade sin plats i SHL.

Till följd av degraderingen har jag meddelat valberedning, styrelse samt VD att jag kliver av mitt uppdrag som ordförande vid kommande årsmöte. Som ytterst ansvarig för den här fantastiska föreningen ser jag detta som ett klart misslyckande, något som jag beklagar av hela mitt hjärta.

Konsekvensen blir en verklighet i HockeyAllsvenskan, en resa som vi gjorde för tio år sedan. Då samlade sig hela Djurgårdsfamiljen och tog sig gemensamt tillbaka. Det är jag övertygad om kommer att ske igen.

Jag kommer fram till årsmötet och mitt avträde att ge allt för att stötta i de förberedelser som ska göras. Kraften i Djurgårdens IF är mycket stark, tillsammans kommer föreningen att resa sig.

Alltid Oavsett

Kaarel Lehiste