• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Djurgården
DIF

Mingoia mot Josefson - Rögle ska vända formen

28 december 2018 11:30
#RBKDIF

Fyra förluster på de fem senaste matcherna - nu går Rögle för ett trendbrott på hemmais. Trevor Mingoia går upp i duell med poängmaskinen Jacob Josefson, som efter sin comeback siktar på att leda Djurgården ur formsvackan.


Noterbart Rögle

– Samma lag som för bara någon månad sedan var inne i en hysterisk formtopp har nu tappat farten ordentligt. Onsdagens 3-5-smäll i Behrn Arena var Rögles fjärde nederlag på de fem senaste matcherna och slutspelsplatsen är nu förlorad. Samtidigt skiljer det bara en poäng upp till HV71 på tiondeplatsen.

Trevor Mingoia presenterade sig på SHL-scenen i förlustmötet i Örebro. Det inlånade nyförvärvet gjorde både ett och två mål samt spelade fram till ett tredje. Mingoias tre poäng hjälpte dessvärre föga, då Rögle alltså föll.

– Senaste mötet med Djurgården slutade i vinst för Skånelaget. I början på november vände Rögle 0-1 till seger med 2-1 på självaste Hovet, efter mål av Taylor Matson och Kodie Curran.

Noterbart Djurgården

Jacob Josefson är tillbaka! Sommarens hypeade hemvändare, höstens stora poängkung och Djurgårdens kapten har varit skadad en tid. Men på annandagen var Josefson åter ute på SHL-isen för första gången sedan den 15:e november.

– Josefsons säsong har bortsett skadefrånvaron varit magisk. Redan i den andra matchen slog centern till med två mål och två assist när just Rögle mosades på hemmais med 5-2.

Emil Bemström är en annan Djurgårdsspelare som trivts mot Rögle. På två möten har jättetalangen levererat tre mål. Nu tvngas dock Djurgården att klara sig utan Bemström, som befinner sig på JVM-spel.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #RBKDIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.