• Huvudsponsorer

Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Onsdag Ons 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Idag 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Hemma
HV71
HV71
Borta
Timrå
TIK

Viktiga poäng på spel i Kinnarps Arena

2 november 2018 15:00
#HV71TIK

Både HV71 och Timrå kommer till spel efter svidande förluster senast. Nu ska viktiga poäng fördelas i sista matchen innan landslagsuppehållet. Båda lagen vill uppåt i tabellen, så vi kan räkna med full kubbning under lördagen.


Noterbart HV71

– HV71 har inte fått till spelet och formkurvan är minst sagt pendlande. Efter en storstilad insats mot Brynäs i tisdags blev det senast platt fall när man föll med 1-5 på bortais mot Örebro.

– Men på hemmaplan är HV71 starka och det är där som sista matchen innan landslagsuppehållet nu ska spelas när Timrå kommer på besök. 12 av HV71:s 17 inspelade poäng har kommit hemma i Kinnarps Arena.

– Det är vara ett revanschsuget HV71 som kommer till spel. Dels för storförlusten mot Örebro senast, men också gentemot Timrå. Lagen möttes i lördags i NHK Arena, och då segrade Timrå med 2-1.

Noterbart Timrå

– Timrå har två tunga förluster bakom sig i ett dubbelmöte mot Luleå. 3-5 på hemmaplan och 2-3 på bortais. Två förluster som gjort att Timrå dalat i tabellen och laget är nu under kvalstrecket på näst sista plats i tabellen.

– En spelare som dock är rysligt het för tillfället är nyblivna landslagsspelaren Anton Wedin. Wedin är ett ständigt hot framåt för Timrå, och i senaste matchen mot Luleå, bjöd han på ett läckert mål, när han skrinnade ifrån Luleåförsvaret och prickade in pucken bakom Niklas Rubin.

– Precis som HV71 har Timrå haft problem på bortais i säsongsinledningen. Av Timrås 17 poäng har endast fyra kommit på bortaplan, och Timrå har bara vunnit en gång på bortaplan på sina åtta bortamatcher.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #HV71TIK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.