• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Måndag Mån 27 Januari Jan
Onsdag Ons 29 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Idag 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Hemma
HV71
HV71
Borta
Timrå
TIK

Viktiga poäng på spel i Kinnarps Arena

2 november 2018 15:00
#HV71TIK

Både HV71 och Timrå kommer till spel efter svidande förluster senast. Nu ska viktiga poäng fördelas i sista matchen innan landslagsuppehållet. Båda lagen vill uppåt i tabellen, så vi kan räkna med full kubbning under lördagen.


Noterbart HV71

– HV71 har inte fått till spelet och formkurvan är minst sagt pendlande. Efter en storstilad insats mot Brynäs i tisdags blev det senast platt fall när man föll med 1-5 på bortais mot Örebro.

– Men på hemmaplan är HV71 starka och det är där som sista matchen innan landslagsuppehållet nu ska spelas när Timrå kommer på besök. 12 av HV71:s 17 inspelade poäng har kommit hemma i Kinnarps Arena.

– Det är vara ett revanschsuget HV71 som kommer till spel. Dels för storförlusten mot Örebro senast, men också gentemot Timrå. Lagen möttes i lördags i NHK Arena, och då segrade Timrå med 2-1.

Noterbart Timrå

– Timrå har två tunga förluster bakom sig i ett dubbelmöte mot Luleå. 3-5 på hemmaplan och 2-3 på bortais. Två förluster som gjort att Timrå dalat i tabellen och laget är nu under kvalstrecket på näst sista plats i tabellen.

– En spelare som dock är rysligt het för tillfället är nyblivna landslagsspelaren Anton Wedin. Wedin är ett ständigt hot framåt för Timrå, och i senaste matchen mot Luleå, bjöd han på ett läckert mål, när han skrinnade ifrån Luleåförsvaret och prickade in pucken bakom Niklas Rubin.

– Precis som HV71 har Timrå haft problem på bortais i säsongsinledningen. Av Timrås 17 poäng har endast fyra kommit på bortaplan, och Timrå har bara vunnit en gång på bortaplan på sina åtta bortamatcher.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #HV71TIK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.