• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Hemma
HV71
HV71
Borta
Timrå
TIK

Viktiga poäng på spel i Kinnarps Arena

2 november 2018 15:00
#HV71TIK

Både HV71 och Timrå kommer till spel efter svidande förluster senast. Nu ska viktiga poäng fördelas i sista matchen innan landslagsuppehållet. Båda lagen vill uppåt i tabellen, så vi kan räkna med full kubbning under lördagen.


Noterbart HV71

– HV71 har inte fått till spelet och formkurvan är minst sagt pendlande. Efter en storstilad insats mot Brynäs i tisdags blev det senast platt fall när man föll med 1-5 på bortais mot Örebro.

– Men på hemmaplan är HV71 starka och det är där som sista matchen innan landslagsuppehållet nu ska spelas när Timrå kommer på besök. 12 av HV71:s 17 inspelade poäng har kommit hemma i Kinnarps Arena.

– Det är vara ett revanschsuget HV71 som kommer till spel. Dels för storförlusten mot Örebro senast, men också gentemot Timrå. Lagen möttes i lördags i NHK Arena, och då segrade Timrå med 2-1.

Noterbart Timrå

– Timrå har två tunga förluster bakom sig i ett dubbelmöte mot Luleå. 3-5 på hemmaplan och 2-3 på bortais. Två förluster som gjort att Timrå dalat i tabellen och laget är nu under kvalstrecket på näst sista plats i tabellen.

– En spelare som dock är rysligt het för tillfället är nyblivna landslagsspelaren Anton Wedin. Wedin är ett ständigt hot framåt för Timrå, och i senaste matchen mot Luleå, bjöd han på ett läckert mål, när han skrinnade ifrån Luleåförsvaret och prickade in pucken bakom Niklas Rubin.

– Precis som HV71 har Timrå haft problem på bortais i säsongsinledningen. Av Timrås 17 poäng har endast fyra kommit på bortaplan, och Timrå har bara vunnit en gång på bortaplan på sina åtta bortamatcher.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #HV71TIK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.