Information från Djurgårdsbutiken
Publicerad: 2020-06-08
Nyhet
Djurgårdsbutiken har haft en fantastisk försäljning under mars till maj och uppstarten av juni fortsätter på samma fina sätt. Djurgårdsbutiken i Globen Shopping håller öppet men med vissa anpassningar och begränsningar så att vi kan följa myndigheternas rekommendationer om att hålla avstånd.

Tack till alla er som handlar DIF-souvenirer.

Djurgårdsbutiken har haft en fantastisk försäljning under mars till maj och uppstarten av juni fortsätter på samma fina sätt.

Vi är otroligt tacksamma för er support och vi jobbar, med en del sjukdom i personalen, på för att packa ut web-orders så fort vi bara kan givet de nya tiderna under Coronapandemins inverkan.

Försäljningen av stadsdelströjorna och nu senast lanseringen av fotbollens nya matchtröja på vår nya webshop, DIFButiken.se, har överträffat alla våra förväntningar. Vi sålde nära på 10 000 stadsdelströjor vilket är helt fantastiskt.

Vi har ett stort tryck på vår kundservice och vi har längre svarstider på butikens mail ([email protected]) och för weborder ([email protected]). Telefonen hinner vi knappt svara i men vi ringer ut till väldigt många som skickar mail till oss.

Djurgårdsbutiken i Globen Shopping håller öppet men med vissa anpassningar och begränsningar så att vi kan följa myndigheternas rekommendationer om att hålla avstånd.

Öppettiderna är:
Vardagar 11-18
Lördagar 11-16
Söndagar stängt

Midsommarhelgen är butiken stängd.

Med vänliga hälsningar
Djurgårdsbutiken

Djurgården Hockey