Blodomloppet 11 juni på Djurgården
Publicerad: 2019-05-15
Nyhet
Var med och spring blodomloppet den 11 juni tillsammans med oss på Djurgården hockey! Du kan även vara med att tävla om en plats i samma lag som Jacob Josefson, Niclas Bergfors, Josefine Holmgren och Andrea Dalen.

Den 11 juni, 16.30, springer Djurgården Hockey Blodomloppet på Djurgården för femte året i rad. Springer du med oss i år? Vill du tävla om att springa tillsammans med 4 av våra ledande herr- och damspelare?

För att vara med i tävlingen. Vilken tid sprang den snabbaste herr resp. damspelaren på förra året? Vilka var spelarna och vad hade de för tider? Räkna ihop tiderna och skicka in ditt svar, namn och personnummer till [email protected]

Om flera har rätt svar kommer den första som skickar in svaret att vinna. En vinnare utses vid lunch den 16e maj. Vi kontaktar vinnaren dagen efter att tävlingen har avslutats.

Om man inte vill vara med i tävlingen men ändå känner för att springa blodomloppet så kan man anmäla sig här: http://blodomloppet.se/vara-lopp/stockholm/

Sista anmälningsdagen är fredagen den 17e maj.

Vi gör det här för att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Att lämna blod handlar om att agera här och nu. Blod är färskvara och kan bara lagras i upp till sex veckor.

Vill du ge blod? Gå in på www.geblod.nu

Djurgården Hockey