• Huvudsponsorer

Lördag Lör 25 Januari Jan
Måndag Mån 27 Januari Jan
Onsdag Ons 29 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Idag 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Söndag Sön 23 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Blodomloppet 11 juni på Djurgården

15 maj 2019 11:14
Nyhet

Var med och spring blodomloppet den 11 juni tillsammans med oss på Djurgården hockey! Du kan även vara med att tävla om en plats i samma lag som Jacob Josefson, Niclas Bergfors, Josefine Holmgren och Andrea Dalen.


Den 11 juni, 16.30, springer Djurgården Hockey Blodomloppet på Djurgården för femte året i rad. Springer du med oss i år? Vill du tävla om att springa tillsammans med 4 av våra ledande herr- och damspelare?

För att vara med i tävlingen. Vilken tid sprang den snabbaste herr resp. damspelaren på förra året? Vilka var spelarna och vad hade de för tider? Räkna ihop tiderna och skicka in ditt svar, namn och personnummer till [email protected]

Om flera har rätt svar kommer den första som skickar in svaret att vinna. En vinnare utses vid lunch den 16e maj. Vi kontaktar vinnaren dagen efter att tävlingen har avslutats.

Om man inte vill vara med i tävlingen men ändå känner för att springa blodomloppet så kan man anmäla sig här: http://blodomloppet.se/vara-lopp/stockholm/

Sista anmälningsdagen är fredagen den 17e maj.

Vi gör det här för att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Att lämna blod handlar om att agera här och nu. Blod är färskvara och kan bara lagras i upp till sex veckor.

Vill du ge blod? Gå in på www.geblod.nu