• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Idag 20 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb

Djurgården förlänger med Adam Ollas Mattsson

20 april 2016 14:50

Backen Adam Ollas Mattsson har förlängt sitt kontrakt med Djurgården i ytterligare en säsong. Den 19-årige backen, som är draftad av Calgary, kom till Djurgården som ungdomsspelare säsongen 11/12 och ser fram emot sin sjätte säsong i klubben.


– Det är bra för min utveckling att vara här i DIF. Jag trivs i bra i den här miljön och vill utvecklas så mycket jag kan här, ta en större roll i laget och ta mer ansvar, säger Adam Ollas Mattsson.

Sedan säsongen tog slut har Djurgården och Ollas Mattsson haft en dialog om en fortsättning. Nu är det alltså klart att det blir så och Ollas Mattsson hoppas på en säsong där han kan vara helt skadefri och ta ytterligare steg i sin utveckling.

– Jag kände att det gick bättre och bättre för varje match i början av säsongen. Jag hade ett bra självförtroende men när jag var på topp lyckades jag få den där skadan i JVM. Det var i alla fall skönt att komma tillbaka i slutet av säsongen och spela en match i kvartsfinalen mot Frölunda och sedan vinna J20-guld med juniorerna.

Djurgårdens strategiska sportchef Joakim Eriksson ser en stor utvecklingspotential i Adam Ollas Mattsson.

– Nu när Andreas Englund lämnar för spel i Ottawa så öppnar det upp för Ollas att växa in i den rollen. Adam har en stor utvecklingspotential såväl offensivt som defensivt. Han kan genom sin storlek spela fysiskt. Han har bra händer och ett bra spelsinne vilket gör att han skapar sig bra förutsättningar att sätta igång spelet med puck.