• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Äntligen får Engqvist dra på sig den finaste matchtröjan igen

10 augusti 2017 14:30
Intervju

Andreas Engqvist gör sin första match i djurgårdströjan sedan 09/10 när Djurgården möter Almtuna i säsongens första match i kväll klockan 19:00.


Snart är säsongen äntligen igång. I kväll möter vi Almtuna i Gimo och för Djurgårdens Andreas Engqvist blir det första matchen i Djurgården sedan säsongen 09/10.
– Det ska så klart bli jätteroligt och det är kul att det drar igång nu. Det var längesedan jag spelade match, säger Andreas Engqvist, och syftar på att fjolårssäsongen blev störd av skador.

"Det var den längsta bortaresan i division 2"

För flera spelare blir Gimo Ishall, där morgondagens match spelas, en ny bekantskap. Dock inte för Andreas Engqvist som minns den väl från den tiden han spelade med Spånga IS i division 2 för över tio år sedan.
– Det var ju den längsta bortaresan man hade på den tiden så egentligen är det väl kanske därför som jag minns det så väl. Det blir kul att se den ishallen igen, säger Andreas Engqvist.

Laget har hunnit vara på is i snart två veckor - naturligtvis inte tillräckligt länge för att man ska kunna dra alldeles för stora växlar av prestationen som väntar.
– Farten och fokuset på träningarna har varit bra. Med det menar jag att trots ringrostigheten har alla tänkt på att verkligen slå bra passningar och skjuta bra skott. Man är koncentrerade och kör helt enkelt. När man sen blir lite varm i kläderna kommer det där komma än mer naturligt.

Så ser du säsongens första match:
Matchen startar 19:00 och det är dryg timme från Stockholm för den som har möjlighet att resa dit. Biljett till matchen köper du här.

Kan du inte det så kommer matchen att visas via Almtuna. 89 kronor kostar sändningen och den visas här https://play.staylive.se/almtunais.