• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Söndag Sön 6 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Fredag Fre 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Tisdag Tis 22 Januari Jan
Idag 23 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb

Stillastående i andra, snabba segerpuckar i tredje

24 oktober 2017 22:19
Dam

En andra seger mot Leksand på bortaplan efter mål från Hanna Olsson och Maria Lindh innan Andrea Dalen punkterade matchen med att göra två snabba kassar, som till slut blev en 2-4 seger.


Ett av Andrea Dalens mål var i form utav det som tränarna talat om trafik på mål.
– Den ramlar in mellan benen på målvakten efter att vi haft trafik på mål. Vi spelar in pucken med bra fart i mittson som gör att deras backar sjunker rätt lågt och ger oss ytor att skapa målchanser från.

Inför tredje perioden var ställningen 2-2 och Roger Öhman lät oss meddelas att det var stillastående, men att det skulle bli full fart mot tredje, vilket det också blev.
– Vi kom in i en liten period där vi hamnade på för stora avstånd och gav dem mycket tid i anfallszon. När vi väl hade åkt bort oss lite sjönk alla ihop istället för att kliva på som vi ska spela. Svårt att säga exakt vad det beror på, men det viktigaste är att det är en sak som är lätt att ändra på och det gjorde vi i tredje perioden, säger Andrea Dalen.

"Vi är på väg mot slutspelsform"

Med kvällens vinst tog man sin fjärde raka seger, något som ger självförtroende till de regerande mästarna och Dalen som efter kvällens seger kan titluera sig för 18 poäng tycker att alla börjar hitta rätt.
– Riktigt skönt att vinna matcher igen. Vi har varit lite få på träningar och matcherna då vi har haft otur med skador i början samt att vi har haft otroligt många matcher. Tungt schema på få folk, men nu är nästan alla tillbaks, och vi har bra bredd i laget och alla bidrar på sitt sätt.

– Känns som vi är på rätt väg nu och alla börjar hitta sina roller vilket gör att vi som lag kliver fram och avgör till vår fördel de matcherna som vi i början förlorade med uddamålet. Sakta, men säkert är vi på väg mot slutspelsform. Vi kämpar på bra nu!

Att Roger Öhman är en glad vinnarskalle vet nog alla vid den här tidpunkten, och idag är inget undantag.
– Ruskigt nöjd med vår tredje period då jag tycker att vi tog tag i spelet och började åka mycket skridskor och sätta press över hela banan. Grymt bra inställning, sedan måste vi jobba med att vara koncentrerade och spela på en hög nivå varje match i 60 minuter och inte bara inför tredje perioden.