• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Idag 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt

Stillastående i andra, snabba segerpuckar i tredje

24 oktober 2017 22:19
Dam

En andra seger mot Leksand på bortaplan efter mål från Hanna Olsson och Maria Lindh innan Andrea Dalen punkterade matchen med att göra två snabba kassar, som till slut blev en 2-4 seger.


Ett av Andrea Dalens mål var i form utav det som tränarna talat om trafik på mål.
– Den ramlar in mellan benen på målvakten efter att vi haft trafik på mål. Vi spelar in pucken med bra fart i mittson som gör att deras backar sjunker rätt lågt och ger oss ytor att skapa målchanser från.

Inför tredje perioden var ställningen 2-2 och Roger Öhman lät oss meddelas att det var stillastående, men att det skulle bli full fart mot tredje, vilket det också blev.
– Vi kom in i en liten period där vi hamnade på för stora avstånd och gav dem mycket tid i anfallszon. När vi väl hade åkt bort oss lite sjönk alla ihop istället för att kliva på som vi ska spela. Svårt att säga exakt vad det beror på, men det viktigaste är att det är en sak som är lätt att ändra på och det gjorde vi i tredje perioden, säger Andrea Dalen.

"Vi är på väg mot slutspelsform"

Med kvällens vinst tog man sin fjärde raka seger, något som ger självförtroende till de regerande mästarna och Dalen som efter kvällens seger kan titluera sig för 18 poäng tycker att alla börjar hitta rätt.
– Riktigt skönt att vinna matcher igen. Vi har varit lite få på träningar och matcherna då vi har haft otur med skador i början samt att vi har haft otroligt många matcher. Tungt schema på få folk, men nu är nästan alla tillbaks, och vi har bra bredd i laget och alla bidrar på sitt sätt.

– Känns som vi är på rätt väg nu och alla börjar hitta sina roller vilket gör att vi som lag kliver fram och avgör till vår fördel de matcherna som vi i början förlorade med uddamålet. Sakta, men säkert är vi på väg mot slutspelsform. Vi kämpar på bra nu!

Att Roger Öhman är en glad vinnarskalle vet nog alla vid den här tidpunkten, och idag är inget undantag.
– Ruskigt nöjd med vår tredje period då jag tycker att vi tog tag i spelet och började åka mycket skridskor och sätta press över hela banan. Grymt bra inställning, sedan måste vi jobba med att vara koncentrerade och spela på en hög nivå varje match i 60 minuter och inte bara inför tredje perioden.