"Härligt att ha honom omkring sig"
Publicerad: 2017-06-27
Nyhet
Vem bor med vem i laget på Bosön? vilka kollar Youtube och vilka tycker att de har väldigt mycket gemensamt med varandra?

Marcus Davidsson om att bo med brorsan Jonathan Davidsson
– Vi kommer bra överens, i alla fall på Bosön. Det är så mycket fys så om vi bråkar har vi ingen energi till träningen, haha. När inte ”Jonte” snackar med flickvännen kollar vi på film och på Youtube i bästa brödraranda.

Jonathan Davidsson om Marcus Davidsson

– Det positiva är att jag känner honom så bra att jag kan ta det lugnt utan att behöva prata. Han har lite svårt att komma i tid så jag får ofta ställa klockan. Han andas lite tungt också. Om det gått illa någon gång? En gång låg vi och sov, vaknade och såg att bussen skulle gå om tre minuter. Vi packade allting, sprang nerför trapporna, såg bussen men då åker den….jag och Mackan fick ta taxi och det kommer aldrig någonsin att hända igen.

"Härligt att ha honom omkring sig"

Calle Ridderwall om att bo med Peppe Lundh
– Vi klickar väldigt bra för vi har väldigt mycket gemensamt. Vi är i samma stadie i livet, båda har barn och andra ungen på gång. Vi kommer från samma stad, spelat mot varandra när vi växt upp. Samma intressen. Båda gillar golf och uppskattar en god middag.

Peppe Lundh om att bo med Calle Ridderwall: – Calle har alltid nära till skratt och är väldigt positiv. Det är härligt att ha honom omkring sig och när man är i hans omgivning känner man vilken glädje han sprider.

Axel Jonsson-Fjällby om att bo med David Bernhardt
– Han kallar ju mig för osocial för att jag ofta har hörlurar på mig. Men det är för att han bara vill ligga och snacka hela tiden. Munnen går i ett på honom.

Joel Widerberg