Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Torsdag Tor 8 April Apr

"Då sitter han och kollar på en med ett stort smajl"

26 juni 2017 11:14
Nyhet

Vilka har känt varandra sedan tolvårsåldern och vem slarvar bort nycklar? Läs om hur laget bor på Bosön när de har träningsläger.


Henrik Eriksson om att bo tillsammans med Alexander Urbom
– Vi trivs jättebra och delade rum redan när vi spelade i juniorlaget tillsammans. ”Ubbe” är lite morgontrött men sen blir det bra energi på honom. Lite rörig, hittar inte alltid grejerna men får ändå med sig allt till slut. Ett organiserat kaos kan man säga, haha.

– Vad vi gör på rummet? Vi spanar lite tv, kollar lite gamla reprismatcher. Jag brukar läsa lite böcker.

Alexander Urbom om att bo tillsammans med Henrik Eriksson
– Vi har känt varandra sedan vi var tolv år. "Hank" är king. Kanske lite för morgonpigg för min smak, när jag tänker efter. Ibland vaknar man och då sitter han och kollar på en med ett stort smajl. Men det är ordning och reda, han har koll och jag har det bra helt enkelt. Känns som att vi alltid har känt varandra.

Lukas Vejdemo om att bo med William Lagesson
– Han är rolig att bo med. Men jag gillar ordning och reda och hans handduk kan ligga var som helst och i badrummet är det lite stökigt. Men man får mycket sömn för han gillar att ta en "nap" så vi brukar somna under tystnad.

William Lagesson om att bo med Lukas Vejdemo
– Vejdemo är en rolig kille att bo med. Men jag håller inte med om att jag är slarvig och stökar till. Vad jag minns lånade han min nyckel för att komma in på rummet men slarvade bort den för att sedan hitta båda nycklarna på samma ställe...

Daniel Brodin om att bo Marcus Högström
– Vi har likadana rutiner. Vi vill äta vid samma tid, sova samma tider. Vad vi gör innan vi ska sova? Jag försöker att peppa honom inför kommande dag, typ, ”vad grym du har varit i dag". Då blir han på bra humör.

Marcus Högström om att bo med Daniel Brodin
– Vi har umgåtts mycket och är bra vänner. Vi är ganska lugna tillsammans, kollar mobilen och lyssnar på musik. Jag har ordning på mina grejer medan han kan ha lite väl mycket grejer med sig....burkar och grejer.