• Huvudsponsorer

Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Inför Djurgården-Timrå

12 februari 2019 11:02
Nyhet

Landslagsuppehållet är över och det är skönt att matcherna börjar igen! Vi går in i slutspurten av serien och som Jacob Josefson säger i sin senaste intervju: ”Det är så tight i tabellen att nästan varje match känns som en slutspelsmatch”


Viktiga poäng står på spel i kvällens match mot Timrå. Vinner vi kan vi än en gång röra oss uppåt i tabellen.

Det var inte allt för länge sedan som vi gästade Timrå i NHK Arena. Då klev Niclas Bergfors fram som räddaren i slutskedet av matchen. Hans mål kom efter ett fantastiskt förarbete av Sebastian Strandberg. Ikväll kommer Basse och Berget klara sig utan sin trogne kedjekamrat Henrik Eriksson. Hank har en skadekänning och Robert Ohlsson väljer att vila honom så att han kan återhämta sig helt till slutet av säsongen.

Det i sin tur kan mycket väl öppna upp för Mattias Guter. Än så länge är det oklart ifall Guter kommer att debutera ikväll eller inte. Robert släpper laget en timme innan matchen som vanligt. Men Guter är sugen på att spela och fansen är sugna på att se Guter.

Samtliga matcher mot Timrå, den här säsongen, har slutat i vinst. Målrika vinster och nu när Emil Bemström är så het (tre mål i landslaget förra veckan) kommer Timrå vara extra försiktiga med att hamna i numerärt underläge.

Robert Ohlsson har pratat inför matchen om att han inte vill att det ska vara samma typ av Hawaii-liknande ishockey som det har varit i de föregående matcherna mot Timrå men om han får rätt? Det får vi reda på ikväll.

Tre saker att hålla koll på:

Emil Bemström - Nu har han tagit sådana stora kliv att till och med lagkamraterna mer eller mindre räknar med att 19-åringen ska vara det extra hotet framåt. Självförtroendet är på topp. GE HAN PUCKEN!

Kvällens målvakt - Timrå är bra på att göra mål. Det har de visat tidigare och det vet de om. De kommer att sätta press på oss under matchens gång och då hoppas vi att målvakten som vaktar kassen ikväll har en bra dag.

Tekningar - Petteri Wirtanen vinner 60,28% av sina tekningar. Det är bara Joel Lundqvist i Frölunda som är bättre (60,68%). Petteris skicklighet gör att han både ingår i boxplay - och powerplayspelet. Det är inte alltid laget som tekar bäst som vinner matcherna. Men vinner man tekningarna har man ett bra läge att vinna matcherna. Fråga Daniel Brodin.

Ni kan fortfarande köpa biljetter till matchen! Nedsläpp 19.00 - Biljettlänk!