Fjällby: "En väldig lättnad"
Publicerad: 2018-03-24
Intervju
Axel Jonsson-Fjällby efter segermatchen mot Linköping på bortaplan.

Axel Jonsson-Fjällby hamnade återigen i huvudrollen när han satte två mål mot LHC i segermatchen med 4-2.
Första målet kom efter bara minutens spel i första perioden. – Det är bra spel från egen zon. Yrbom passar Jonte som passar Mackan som hittar mig. Vi åker zick-zack och jag skottfintar. Backen går på den lite och så finns luckan där.

Likt förra matchen ett dragskott från Djurgårdens nummer 91 som gick i mpål.

– Det var lite likt, fast nu tittade jag faktiskt var jag sköt, säger Fjällby, och syftar på att han i torsdagens match vände bort blicken för att lura målvakten.

I slutet av matchen satte Fjällby det förlösande 4-2-målet som fick det stora antalet djurgårdsfansen på plats att bryta ut i ett segerjubel. – En väldig lättnad. Det var lite svajigt i slutet och många utvisningar. Jäkligt skönt att få sätta den och säkra vinsten, säger Fjällby.