Garrison: "Vi ska diktera spelbilden"
Publicerad: 2019-11-13
Herr
Jason Garrison är tillbaka i laget och har gjort sin debut. Nu väntar första SHL-matchen på Hovet sedan ankomsten när vi tar emot Luleå. – Vi ska diktera matchbilden, säger backen.

Jason Garrison landade i Stockholm i torsdags. Men eftersom Fotbollsgalan hölls i Hovet har inte isen varit tillgänglig och laget har i stället tränat i Mälarhöjdens ishall.

I dag var Garrison därför tillbaka på Hovets is för första gången sedan ankomsten.

– Härligt att vara tillbaka här. Det är en rolig arena att spela och träna i, säger han.

Han har också säsongsdebuterat. Borta mot Skellefteå i CHL i tisdags blev det 3–3 och kanadensaren stod för en solid insats. Det märktes inte alls att han inte hade spelat en hockeymatch sedan den sjätte SM-finalmatchen i våras.

– Jag har tränat väldigt mycket, så fort tillfället har funnits och lagt ner mycket jobb inför ankomsten hit. Skönt att ha första matchen avklarad nu och härligt att vara ute på isen med grabbarna igen.

Nu blickar han fram mot matchen mot Luleå. Det blir hans säsongsdebut i SHL.

Matchplanen är glasklar:

– Vi ska komma ut med mycket fart och intensitet. Det är vi som ska diktera matchbilden, hur den kommer att se ut. Jag ser verkligen fram emot matchen.

Glöm inte att våra fotbollshjältar hyllas för sitt SM-guld under matchen. Vi räknar med mycket folk på läktaren – KLICKA HÄR för att köpa biljett.

Djurgården Hockey