Klart med ny assisterande tränare
Publicerad: 2020-01-17
Nyhet
I dag har vi gjort klart med en ny assisterande tränare till vårt damlag. Daniel Elander, 27, tar klivet in i båset bredvid Rickard Hårdstam.

För en vecka sedan blev det klart att Alana Blahoski lämnar klubben av personliga skäl.
Vår assisterande tränare, Rickard Hårdstam, har tagit över huvudansvaret för damlaget, och nu kan vi meddela att vi kompletterar ledarteamet ytterligare.
Daniel Elander, 27 år, blir assisterande tränare och kliver in i båset redan till helgens dubbla matcher.
– Det är bara kul att kastas in i hetluften direkt, säger Elander, och fortsätter:
– Det är en rolig möjlighet som jag fått och det känns spännande att vara ett stöd till Rickard och laget. Nu vill vi avsluta serien på bästa sätt och vara så förberedda som möjligt inför slutspelet.
Elander har tidigare varit assisterande tränare i Linköpings SDHL-lag och vann SM-guld med östgötarna säsongen 2013/2014. De två senaste åren har han varit scout för vårt damlag.
– Det känns som en mycket bra och naturlig lösning, i detta skede av säsongen, att få in Daniel när vi var tvungna att göra förändringar, säger vår vice vd, K-G Stoppel.
– Daniel har jobbat med vår scouting i två år på damsidan har god erfarenhet av SDHL då han tidigare även varit tränare i Linköping. Eftersom han också följt SDHL och vårt lag från nära håll har han bra koll på såväl motståndare som våra egna spelare, deras styrkor och svagheter. Rickard och Daniel kommer bli ett bra team och ge oss förutsättningar att avsluta säsongen på ett bra och förhoppningsvis framgångsrikt sätt, fortsätter han.

Djurgården Hockey