• Huvudsponsorer

Musse och Nyman kvar till 2021

11 februari 2019 13:00
Nyhet

Vi har förlängt med både Mikael Håkansson och Stefan Nyman. Kontrakten med de assisterande tränarna är nu lika långa som Robert Ohlssons.
– I grunden handlar det om att de gör ett bra jobb. Vi gillar att jobba med kontinuitet och vill ha det i sättet vi bedriver vår verksamhet, säger sportchefen Joakim Eriksson.


De assisterande tränarna Mikael Håkansson och Stefan Nyman har båda fått förlängda kontrakt med oss till och med säsongen 2021.
Stefan Nyman kom till Djurgården 2013 och ”Musse” anslöt 2015. Nu är det klart att de får fortsätta sitt arbete här. – Vi gillar att jobba med kontinuitet och i en värld där det är svårt att få kontinuitet i spelartruppen så vill vi ha den i ledargruppen och det sätt som vi bedriver vår verksamhet, säger sportchefen Joakim Eriksson.
– Musse och Nyman utvecklas hela tiden som individer, personer, ledare och som tränare. Därigenom så hjälper de vår utveckling av det sätt som vi vill leda våra spelare men också det sätt vi vill utveckla vår spelvision och spelarnas individuella utveckling, fortsätter han.
Vi säger grattis och vi ses fortsättningsvis på Hovet. Första möjligheten är på tisdag mot Timrå