• Huvudsponsorer

Dagens träningsfilm - Flexibilitet

21 maj 2020 09:00
Nyhet

Coronapandemin är över oss i Sverige och många arbetar hemifrån med minskad rörelse som följd. Djurgården Fotboll och Hockey har därför, tillsammans, tagit fram ett 14 dagars träningsschema – för alla, efter egen takt och kraft som du kan genomföra i ditt eget hem.Nu kliver vi in i vecka två.


Särskilt drabbad i dessa Covid-19-tider är huvudstaden där hundratusentals människor numera arbetar hemifrån för att hjälpa till att förhindra att viruset får större spridning. En behjärtansvärd insats som betyder mycket.
Men kontorsarbete i hemmiljö innebär också mindre rörelse, till och från jobb, färre fysiska möten som när man reser sig från sin arbetsplats för att prata med kollegor och externa besök i mötesrum eller vid kaffeapparaten och lunchrummet. Djurgården Fotboll och Hockey har därför, tillsammans, tagit fram ett 14 dagars träningsschema – för alla, efter egen takt och kraft. Tillsammans sätter vi Stockholm i rörelse.

Träningen är uppbyggd så att alla kan genomföra den efter sin egen möjlighet. Häng med under två veckor när fystränarna Viktor Helander och Louise Dahl får finbesök av fotbolls- och hockeyspelare för att genomföra ett träningspass i hemmiljö.

Här hittar du träningspass 1
Här hittar du träningspass 2 Här hittar du träningspass 3
Här hittar du träningspass 4
Här hittar du träningspass 5
Här hittar du träningspass 6
Träningspass 7 - är vila. Grattis det är du värd
Här hittar du träningspass 8
Här hittar du träningspass 9
Här hittar du träningspass 10
Här hittar du träningspass 11