Fredag Fre 19 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Måndag Mån 22 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Söndag Sön 28 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Söndag Sön 5 December Dec
Idag 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 12 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Måndag Mån 27 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Onsdag Ons 5 Januari Jan
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan

Carl Lindbom och William Eklund uttagna i Juniorkronorna

17 juni 2021 10:30
Landslag

Juniorkronorna har presenterat sin trupp för sommarens 2021 World Junior Summer Showcase. I den återfinns målvakten Carl Lindbom och forwarden William Eklund, som därmed kommer att representera Djurgården i juniorlandslaget.


För Carl Lindboms del blir uttagningen en fortsättning på hans landslagsäventyr tidigare i maj. Målvakten var då en del av det svenska U18-landslag som tog brons vid VM i Texas, där han vaktade målet i majoriteten av matcherna. Nu tar Carl steget från Småkronorna och in i Juniorkronorna.

Även William Eklund har tagits ut i samma juniortrupp, som presenterats av förbundskapten Tomas Montén. 18-åringen kommer från en mycket fin genombrottssäsong i SHL och har bland annat belönats med priset som Årets rookie i ligan. Under vårens gång var William uttagen i Tre Kronor, och fick då landslagsdebutera på seniornivå med såväl mål som assist.

Nu väntar spel med Juniorkronorna i 2021 World Junior Summer Showcase. Turneringen är en del i förberedelserna för JVM längre fram i vinter och spelas mellan 24:e till 31:a juli i Plymouth, USA. Sverige kommer där att spela matcher mot Finland samt dubbla amerikanska landslag.