• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Inför matchen mot Leksand

24 januari 2020 14:09
Dam

Vi befinner oss just nu i en tuff period.
Fem förluster på de sex senaste matcherna, men enligt Andrea Dalen är hemligheten att inte ändra på något.
– Vi kommer fortsätta med det arbetet vi gör på träningarna och se till att vi inte tappar tron på att lyckas, säger hon inför matchen mot Leksand.


Det blev en svidande förlust senast mot Brynäs på bortaplan. Vi hade ledningen med 3–2 inför sista perioden, men då föll vi ihop och släppte in fem raka mål och förlorade med 3–7.
Det var femte förlusten på de sex senaste matcherna.
Nu tar vi nya tag när vi möter Leksand på bortaplan och påminns också att vi faktiskt slog dalmasarna i deras hemmaborg med 6–0 senast.
– Vi kommer fortsätta med det arbetet vi gör på träningarna och se till att vi inte tappar tron på att lyckas. Det är klart när det går lite sämre är det lätt att försöka ändra massor och söka svar, men jag tror det vi gör kommer få en positiv effekt framöver, säger Andrea Dalen och fortsätter:
– Vi ser förbättring i de delar vi fokuserar på i spelet. Samtidigt är det viktigt att inte glömma bort det hårda jobbet som krävs, närvaron och fokuseringen samt viljan att vinna måste finnas varje match och varje byte oavsett vem vi möter och vad resultatet är.
Hur ska vi slå Leksand igen?
– Vi ska inte försöka ändra för mycket, som sagt, men se till att förbättra det vi redan har som plan. Framförallt ska vi spela tuffare framför eget mål och ha lite mindre sträck i laget. I anfallsspelet blir fokus på att ta oss till farliga situationer, skjuta mer och vinna returerna.
Vad säger du om ditt eget spel?
– Personligen går spelet bra. I helhet tycker jag det rullar på bra och börjar komma in i ”slutspel-mode”. Fysiskt känner jag mig stark för tillfället. Jag är lite missnöjd med produktion och jobbar med att sätta lite fler av lägena under viktiga matcher. Framöver hoppas jag att kunna spela mer offensivt med mycket temposkifte i mitt spel.

Matchen mot Leksand börjar 15.15 i morgon, lördag, och den sänds i Sportkanalen.