• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Tisdag Tis 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Tisdag Tis 15 Oktober Okt
Onsdag Ons 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Fredag Fre 15 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov

Dubbla kontrakt påskrivna

5 februari 2019 16:00
Nyhet

Vi har skrivit kontrakt med både Tobias Björnfot och Albin Grewe till 2021.
– Det känns givetvis jättebra att få möjligheten att vidareutveckla två av landets mest lovande spelare födda 2001. Under säsongen som gått så har både Tobias och Albin etablerat sig i grovtruppen till herrlaget, säger Joakim Eriksson.


Vi har förlängt kontrakten med två av sveriges mest lovande spelare födda 2001. Både Tobias Björnfot och Albin Grewe har skrivit på kontrakt som sträcker sig till och med 2021.
– Det känns givetvis jättebra att få möjligheten att vidareutveckla två av landets mest lovande spelare födda 2001. Under säsongen som gått så har både Tobias och Albin etablerat sig i grovtruppen till herrlaget. Det ingår i våra fortsatta utvecklingsplaner för dem att de under nästa säsong kommer ha en ordinarie roll och position i vårt herrlag med regelbunden istid på seniornivå, säger sportchefen Joakim Eriksson.

Albin Grewe har varit med i 15 matcher den här säsongen och har redan lyckats få ett smeknamn av tränaren Robert Ohlsson, T-Rex, för sin kompromisslösa spelstil.
– Albin är en modern powerforward som kombinerar hög fart och hårda tacklingar med god klubbteknik och spelförståelse, beskriver Joakim Eriksson honom som.
Även Tobias Björnfot har fått speltid den här säsongen och har imponerat med sitt mogna spel i de sex matcher han deltagit.
– Tobias är i våra ögon sett en flerdimensionell back som såväl i sin rörelseförmåga, sina blickförflyttningar, sin beslutsförmåga och sin fysisk förmåga redan uppvisar ett väldigt utvecklat backspel trots sin unga ålder, säger Joakim.

Vi säger grattis och varmt välkomna att fortsätta resan med oss!