• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 7 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Söndag Sön 19 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Måndag Mån 27 Januari Jan
Idag 29 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb

Dubbla kontrakt påskrivna

5 februari 2019 16:00
Nyhet

Vi har skrivit kontrakt med både Tobias Björnfot och Albin Grewe till 2021.
– Det känns givetvis jättebra att få möjligheten att vidareutveckla två av landets mest lovande spelare födda 2001. Under säsongen som gått så har både Tobias och Albin etablerat sig i grovtruppen till herrlaget, säger Joakim Eriksson.


Vi har förlängt kontrakten med två av sveriges mest lovande spelare födda 2001. Både Tobias Björnfot och Albin Grewe har skrivit på kontrakt som sträcker sig till och med 2021.
– Det känns givetvis jättebra att få möjligheten att vidareutveckla två av landets mest lovande spelare födda 2001. Under säsongen som gått så har både Tobias och Albin etablerat sig i grovtruppen till herrlaget. Det ingår i våra fortsatta utvecklingsplaner för dem att de under nästa säsong kommer ha en ordinarie roll och position i vårt herrlag med regelbunden istid på seniornivå, säger sportchefen Joakim Eriksson.

Albin Grewe har varit med i 15 matcher den här säsongen och har redan lyckats få ett smeknamn av tränaren Robert Ohlsson, T-Rex, för sin kompromisslösa spelstil.
– Albin är en modern powerforward som kombinerar hög fart och hårda tacklingar med god klubbteknik och spelförståelse, beskriver Joakim Eriksson honom som.
Även Tobias Björnfot har fått speltid den här säsongen och har imponerat med sitt mogna spel i de sex matcher han deltagit.
– Tobias är i våra ögon sett en flerdimensionell back som såväl i sin rörelseförmåga, sina blickförflyttningar, sin beslutsförmåga och sin fysisk förmåga redan uppvisar ett väldigt utvecklat backspel trots sin unga ålder, säger Joakim.

Vi säger grattis och varmt välkomna att fortsätta resan med oss!